VREMEŠNI TATA

Van Morisson postao otac u 64. godini

ZAGREB - Legendarni glazbenik Van Morisson ponovno je postao otac, i to u 64. godini. Njegova nevjenčana partnerica Gigi Lee jučer je rodila zdravog dječačića, kojeg će nazvati George Ivan Morisson III., no nije poznato gdje je maleni rođen.

Na službenoj pjevačevoj stranici navodi se da su presretni roditelji sinčića nazvali “pljunutom slikom” oca, a navedeno je i kako dječak ima dvojno državljanstvo, britansko i američko.

Kako Morisson svoju privatnost pokušava zadržati što dalje od očiju javnosti, njegov glasnogovornik čak nije mogao potvrditi jesu li on i Gigi Lee ozakonili vezu, nego je samo navedeno da mu je ona bila menadžerica i izvršna producentica za nedavne nastupe u sklopu koncerta “Astral Weeks Live”.

Glazbenik, koji je nedavno proslavio 45 godina uspješne karijere, ima 39-godišnju kćer, glazbenicu Shanu Morisson iz svog prvog braka s Janet Minto te dvoje djece s bivšom djevojkom, nekadašnjom misicom Irske, Michelle Roccaom.

Pjevač se tako pridružio sve brojnijoj listi poznatih koji dobivaju djecu u “poodmakloj” dobi, na kojoj su i rocker Mick Jagger te glumac Michael Douglas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:42