OPASNE SEKSI SCENE

Vanessa Paradis zahtijeva od Deppa da otkaže snimanje filma s Angelinom

Kada je Vanessa Paradis, supruga zgodnoga Deppa, doznala da će Johnny i Angelina snimati strastvenu ljubavnu scenu, poručila mu je da si nađe novi posao

Što se dogodilo na snimanju filma "Mr. and Mrs. Smith"? Angelina je preotela oženjenog Brada Pitta iz Jenniferina naručja.

Laura Dern otkrila je nevjeru na težak način, jednako kao i Aniston kojoj nije preostalo ništa drugo osim da tuguje i u Oprah Showu optužuje fatalnu Jolie zbog propalog braka.

'Mislim da je pravi bombončić, živa lutkica. Oduševljen sam njome", izjavio je Johnny Depp očaran kolegicom s kojom u Parizu snima film The Tourist.

Kada je Vanessa Paradis, supruga zgodnoga Deppa, doznala da će Johnny i Angelina snimati strastvenu ljubavnu scenu, poručila mu je da si nađe novi posao.

Vanessi Paradis nije lako otkako mediji sve češće spominju kako Angelina bezobrazno zavodi Johnnyja Deppa. Navodno mu šalje lepršave mailove, nakon čitanja scenarija i snimanja ostaju se družiti, a rado vode i duge razgovore uz čašu-dvije crnoga vina.

Očigledno uživaju kad se nađu zajedno kao, primjerice, u utorak kada su vrištali od smijeha na setu u Palazzo Pisani Moretta u Veneciji. Deppova družica stoga je odlučila poduzeti sve što može kako ne bi ostala slomljena srca.

Hoće li dvanaestogodišnja veza i dvoje djece biti dovoljna protuteža prelijepoj Angelini, vidjet ćemo uskoro.

Po svemu sudeći, Depp neće biti u mogućnosti otkazati snimanje trilera koje je započelo prošloga mjeseca, iako se razmatra da ga u slučaju potrebe zamijeni Brad Pitt ili Leonardo DiCaprio. U filmu glumi turista kojeg zavodi agentica Interpola Jolie, s namjerom da prikrije grijehe iz prošlosti.

Depp, Jolie, Sony Pictures pa čak ni producent Graham King nisu željeli komentirati ni riječi, navodi New York Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:02