SVE ZA NJIH

VANJA MAMIĆ ISKRENO 'Kad bih barem mogla muškarca voljeti kao konja, gdje bi mi bio kraj'

Zagreb, 210409.Vanja Mamic, supruga Zorana Mamica, sa svojim konjem Chebourgom na zagrebackom hipodromu. Na slici: Renato Levanic.Foto: Sasa Midzor Sucic / CROPIX
 Sasa Midzor Sucic / CROPIX

Poduzetnica Vanja Mamić većinu svog života bavi se jahanjem pa ni ne čudi njezina velika ljubav prema konjima.

U razgovoru za Tportal ponosna vlasnica kobile Zasje i konja Chebourga iskreno je progovorila kako joj je ljubav prema konjima najviše pomogla tijekom procesa razvoda od Zorana Mamića.

'Tijekom rastave koja je bila ipak jedan težak proces, pogotovo jer sam majka, oni su mi bili onaj tračak svjetlosti i sreće koji mi je davao snagu za dalje. Ima ljudi koji to neće shvatiti, jer su možda zakinuti za te osjećaje, ali nema takve uzvraćene ljubavi koju možeš dobiti kao od životinjica. Kada uđem u štalu i kada me njih dvoje čuju da dolazim, zaržu svaki put, a meni često suze krenu od sreće', ispričala je Vanja u razgovoru za Tportal.

Dodaje kako joj ništa nije teško napraviti za njezine konje. 'To je ta ljubav, uzvraćena ljubav koja meni znači sve. Da barem tako mogu voljeti muškarca, gdje bi mi bio kraj', komentirala je kroz smijeh u razgovoru za Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 04:14