DIREKTOR N1

VELIKI POVRATAK DUBRAVKA MERLIĆA Za Jutarnji otkrio kada počinje emitiranje novog kanala

Nakon višemjesečne šutnje, Merlić je napokon za Jutarnji otkrio kada počinje emitiranje novog kanala te koja ga uzbuđenja čekaju
 Damjan Tadić/CROPIX

Regionalni kabelski informativni kanal, kako nam je to nakon višemjesečne šutnje otkrio direktor programa za Hrvatsku Dubravko Merlić, kreće u rujnu ove godine.

Moćna ekipa

Točan datum, međutim, Merlić nije htio otkriti, no kraj ljeta definitivno je određen kao početak emitiranja ovog info kanala koji ima ekskluzivno partnerstvo s najpoznatijom svjetskom TV mrežom, američkim CNN-om.

Program će ići iz tri informativno-produkcijska centra u Zagrebu, Sarajevu i Beogradu, a hrvatski tim čine među ostalim Zoran Šprajc, Anka Bilić Keserović, Tihomir Ladišić, Sandra Križanec, Željko Matić, Tina Kosor... Dubravko Merlić, koji je početkom 2000. bio glavni urednik Informativnog programa HTV-a, nakon čega je otišao u privatnike i otvorio sa suprugom Željkom Ogrestom produkcijsku kuću Castor MultiMedia, osim šefovskih poslova, planira i povratak na male ekrane.

Regionalni direktori

- U međuvremenu sam dvije godine, od 2006. do 2008., za HTV vodio i uređivao politički talk-show ‘Kontraplan’. Tako, osim što ću na N1 biti direktor programa, radit ću u prosjeku dva puta tjedno u udarnom terminu od 20 sati emisiju koja će se zvati ‘Pressing’.

Tu emisiju ćemo raditi nas trojica direktora programa naizmjence - Amir Zukić iz Sarajeva, Jugoslav Ćosić iz Beograda i ja iz Zagreba.

Radit ćemo regionalno i upravo zato nastojat ćemo imati teme koje možemo napraviti provokativno kako bi bile zanimljive gledateljima u cijeloj regiji - otkrio je Dubravko Merlić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 22:36