OTPLOVIO IZ PLAVE LAGUNE

VIDEO: AMERIČKI PREDSJEDNIK HTIO ZAVESTI GLUMAČKU ZVIJEZDU PA SE OSRAMOTIO Brooke Shields glatko ga odbila, poslala mu jasnu poruku

 
 INSTAGRAM

Nakon Candice Bergen i Emme Thompson, koje su svojedobno priznale kako ih je Donald Trump bezuspješno pokušao zavesti, sličnog iskustva s američkim predsjednikom prisjetila se i Brooke Shields.

Zvijezda filma "Plava laguna" u utorak je gostovala u televizijskom showu "Watch What Happens Live with Andy Cohen" i otkrila famoznu rečenicu kojom ju je Trump pozvao na spoj.

- Nazvao me dok sam bila na filmskom setu. Bilo je to taman nakon što se razišao s drugom suprugom Marlom Maples. Rekao mi je: 'Mislim da bismo se trebali viđati jer si ti ljubimica Amerike, a ja sam najbogatiji Amerikanac. Ljudima bi se to svidjelo' - prepričala je 52-godišnja Brooke.

Dodala je kako je aktualnog američkog predsjednika tada, prije 20-ak godina, odbila jer je već imala dečka, kojemu se, rekla je, "Trumpov ulet nipošto ne bi svidio".

- Kakav egomanijak, ali bez ikakva pokrića, jadno i ljigavo. Uopće se nije promijenio - komentirali su gledatelji poslije showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:23