NAŠALILA SE NA VLASTITI RAČUN

VIDEO: BJEŽI, SELENA, BJEŽI! Napokon se oglasila glavna akterica najvećeg modnog fijaska ovogodišnje Met Gale, evo kako je reagirala na brojne kritike

 
Selena Gomez
 Profimedia, TEMP Rex Features

- Haljina koja izgleda kao bakina spavaćica izvučena iz naftalina, neuredna frizura i kao šlag na torti - loša šminka i previše bronzera - izgleda kao da je "reš prepečena" - sve u svemu, apsolutna katastrofa! Tko god da je zaslužan za ovakav styling, treba dobiti otkaz! - ovo su samo neki od komentara koje je Selena Gomez (25) dobila na račun svojega izgleda poslije ovogodišnje Met Gale.

Pjevačica je za taj, po mnogima najvažniji modni događaj godine, izabrala kreaciju brenda Coach, ali cjelokupni dojam očito se nikako nije svidio javnosti.

Nakon što je danima bila glavni predmet sprdnje na internetu, napokon se oglasila i sama Selena - na Instagramu je objavila video u kojem se odlučila našaliti na vlastiti račun.

Naime, ispod snimke na kojoj u spornoj haljini trči pa izgleda kao da od nečega bježi, napisala je: "Ja nakon što sam vidjela svoje fotografije s Met Gale". Ipak, pjevačica je isključila opciju komentiranja ispod objavljenog videa, koji je u samo jednom danu zabilježio više od šest milijuna pregleda.

Me when I saw my pictures from MET ♀

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:38