VRUĆA REKLAMA

VIDEO Bujna manekenka Kate Upton u posebnoj misiji: Običnog smrtnika navodi da proda dušu - vragu. Biste li ju vi poslušali?

Zavodljiva 20-godišnjakinja igra starletu koja pozira pred svjetlima kamera
 YouTube

U provokativnoj reklami za Mercedes Benz bujna manekenka Kate Upton ostavila je svoje obožavatelje kratkih rukava jer nije pokazala 'dovoljno mesa', kao što su naviknuli.

U novoj reklami, koja je bila glavni hit na Super Bowlu, raskošna ljepotica imala je na sebi još više odjeće. No sama njezina pojava bila je dovoljna.

Naime, u drugoj reklami za Mercedes Kate Upton glumi divu na crvenom tepihu koja opčinjava 'običnog smrtnika' kako bi svoju dušu prodao vragu.

Glumca Sebastiana Beacona zabavlja ideja da jednog dana postane bogat i slavan zavodnik, a Willem Dafoe utjelovljuje đavolski lik koji Beaconu pokušava uzeti dušu u zamjenu za automobil.

Zavodljiva 20-godišnjakinja u Beaconovoj fantastičnoj viziji kakav bi život trebao biti igra starletu koja ga zgrabi i povuče k njoj na crveni tepih pred svjetla kamera. Tada se Beacon prebacuje u mislima na plesni podij gdje sa Usherom isprobava plesne pokrete.

U Las Vegasu bježi od horde tinejdžerki koje ga prate, pojavljuje se na naslovnici magazina, a zatim se pojavljuje u utrci formule i tada odlučuje da će radije kupiti Mercedes nego prodati svoju dušu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:00