POTPUNI MAKE OVER

VIDEO Dečko Kim Kardashian ispraznio njen ormar: Izbacio čak 100 pari dizajnerskih cipela!

To je kolekcija cipela na kojoj bi joj pozavidjela i Carrie Bradshaw.

Gotovo 100 pari dizajnerskih cipela, a svake od njih imaju svoju odgovarajuće odjevne kombinacije - prizor je to koji krasi ormar starlete Kim Kardashian.

No, u posljednjoj epizodi reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' poznata starleta odrekla se svoje kolekcije i to na nagovor novog dečka Kanye Westa. On joj je rekao da je takav ormar pun 'stvari koje izgledaju jeftino te kao nešto što bi nosile djevojke iz geta'.

Kanye joj je pomogao da isprazni ormar te joj je naredio kojih da se stvari riješi, a koje da ostanu. Mnoge od njih nisu nikada nošene, a neke na sebi još uvijek imaju etikete.

Kim se tako odrekla torbi koje je, kako kaže, čuvala za buduće naraštaje.

Iako Kim sebe voli nazivati stilisticom ipak je svom novom dečku dopustila da joj određuje što će nositi. To je jako razljutilo njenu sestru Khloe.

"Nas dvije imamo sličan stil. Što on želi time reći da ja nemam ukusa?", rekla je bijesna Khloe.

No, Kim se nije dala smesti, a Kanya joj nije ostao dužan. Ormar joj je napunio novim stvarima koje su više po njegovom ukusu.

Kim je svoje obožavatelje putem Twittera obavijestila kako će odjeću prodati sljedeći mjesec na aukciji. Sav prikupljeni novac ići će u dobrotvorne svrhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:23