VRHUNSKA PROMOCIJA HRVATSKE

VIDEO: DEVET MINUTA NESTVARNE PROMOCIJE HRVATSKE Konačno stigao aftermovie spektakularnog festivala, prikazane ljepote Splita, otoka i Zagreba!

 

Kada je Ultra Europe Music festival u pitanju, mladi diljem svijeta tijekom godine iščekuju samo dvije stvari - ljeto kada će se deseci tisuća njih već sedam godina zaredom sliti u Split, te naknadno, objavu uvijek spektakularnog aftermoviea koji prikazuje najbolje od višednevnog festivala.

A Ultra aftermovie upravo je službeno objavljen i u devet minuta prikazuje najljepše kadrove s festivala i mjesta održavanja, što je golema promocija za Hrvatsku jer je njihove filmove dosad pogledalo više od trinaest milijuna ljudi.

Ultra Europe Music Festival

- Režiju i montažu ponovno potpisuju Charly Friedrichs i Diogo Camargo, a vrhunska kvaliteta filma rezultat je rada talentiranog i stručnog snimateljskog tima Final Kid Films Svi kadrovi snimani su RED digitalnim filmskim kamerama te vrhunskom opremom, a da bi vizualno iskustvo bilo potpuno sve je snimano u 4K rezoluciji - kažu iz organizacije festivala.

Više od tri milijuna kuna uloženo je u produkciju ovog devetominutnog filmskog podsjetnika na najbolje trenutke te u live stream splitskog dijela festivala koji se na kanalima Youtube i Facebook gledao u više od 124 zemlje svijeta s više od 7 milijuna pregleda.

Riječ je o još jednom rekordu u godini koja će se pamtiti i po tome da se live stream prvi put mogao izravno pratiti na odvojenim kanalima s Resistance i glavne pozornice

Ovogodišnji film započinje u najvećoj hrvatskoj metropoli i to atraktivnim kadrovima zagrebačke katedrale, Strossmayerovog šetališta, Gornjeg grada, Glavnog kolodvora te aerodroma. U glavnim se ulogama pojavljuju hrvatski modeli Luna Valas i Paula Puškaš koje gledatelje vode na putovanje kroz neke od najprepoznatljivijih dijelova Hrvatske.

Ultra Europe Music Festival

Kupanje na slapovima Krke, šetnja kroz Primošten, vožnja do Klisa, samo su neke od lokacija koje su predstavljene u filmu, a djevojkama se na putu do Splita pridružuje još jedno poznato modno ime, Patrik Cvetko.

- Bila je ovo uistinu posebna avantura i snimanje koje će mi zauvijek ostati u pamćenju. Često zaboravimo koliko je naša zemlja lijepa, a biti u prilici obići ju u ulozi turista, osjetiti svu čaroliju njezinih bajkovitih lokacija te se na kraju susresti, družiti i zaplesati s ljudima iz cijelog svijeta, bilo je nezaboravno iskustvo. Vjerujem da će se film svidjeti svima i da će pokazati da je naša zemlja ne samo lijepa i da ju vrijedi posjetiti već da znamo kako se radi vrhunsko i jedinstveno događanje i kako biti pravi domaćin mladima koji ovdje dolaze sa svih strana svijeta - izjavila je Luna Valas, jedna od najzaposlenijih hrvatskih modela.

Nakon spektakularnih prizora prepunog travnjaka Parka Mladeži i vatrometa iznad velike centralne pozornice, filmski kadrovi nas vode i na ostale pozornice, RESISTANCE i UMF, a Ultranauti će se podsjetiti i na neke od nastupa glazbenika koji su obilježili rekordno festivalsko izdanje – Swedish House Mafia, Armin van Buuren, David Guetta, DJ Snake, Afrojack, Carl Cox, Adam Beyer, Maceo Plex, Sunnery James & Ryan Marciano.

Ultra Europe Music Festival

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:27