NAJBOLJI TRASH-CHIC

VIDEO: Duško Lokin je fatalni zavodnik u spotu Ide Prester i Lollobrigide

Počeli su surađivati prije tri godine kada su zajedno izveli ‘La Bambu’
Zagreb, 251010.Maksimir.Pjevacica gupe Lolobrigida Ida Prester i pjevac Dusko Lokin u parku Maksimir.Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
 Sandra Šimunović / CROPIX

Što je zajedničko Idi Prester i Dušku Lokinu? Većina bi vjerojatno kao iz topa odgovorila: Ništa! Ali neobičan par već treći put surađuje, a njihova posljednja suradnja može se vidjeti u spotu grupe Lollobrigida za pjesmu “Bivša cura” u kojem Duško Lokin glumi fatalnog zavodnika.

Napokon s komadom

Spot je prošli tjedan prikazan na MTV Adriji, a Duško u njemu glumi bezosjećajnog frajera koji pred vjenčanje ostavlja zaručnicu i odlazi s drugom. Ida Prester nije slučajno odabrala Duška za ovu ulogu s obzirom na to da su njihove prethodne dvije suradnje pobrale velik uspjeh i otada su estradni par o kojem se najviše govori.

- Prvi put smo zajedno nastupali kad su nas pozvali da na jednom događanju otpjevamo ‘La Bambu’. Odmah mi se svidjela ideja da nastupam s Idom i pomislio sam da ću konačno nastupati pokraj dobrog komada - kaže Duško. Taj na prvi pogled nespojivi par napravio je pravi show.

Pristao iste sekunde

Nijedan par nije dobio takve ovacije nakon što je Ida, dok je pjevala, u zanosu bacila štikle u publiku, a kada je vidio raspamećenu kolegicu, Duško je skinuo sako i zakovitalo ga prema bendu.

- E, nisam mogla vjerovati kada sam vidjela koliko je Duško otkačen. Po tome smo isti, stvarno smo se tu večer sjajno zabavili i otada surađujemo kad god imamo priliku. Kada smo nedavno snimali spot, trebao nam je netko za glavnu ulogu muškarca. Nisam mogla vjerovati kada je Duško iste sekunde pristao, a nije čuo ni pjesmu - kaže Ida. Zbog nje i benda Lokin je došao na snimanje u dva ujutro u restoran koji im je ustupio Idin prijatelj.

Siguran u svoj status

- Došao je na snimanje ravno s jedne gaže. To mi je super kod njega. Nema kompliciranja i sve ide glatko. Kad radiš s nekim zvijezdama, moraš pitati njihove menadžere, diskografe, PR-ovce i tko zna koga još. S Duškom sve ide bez problema. Dovoljno je siguran u sebe da se ne mora brinuti kako će ispasti u javnosti - priča Ida.

Bez obzira na to što su se njih dvoje sjajno “kliknuli”, ipak se ne može reći da nisu neobičan duo. Oboje kažu da ih to nije iznenadilo.

Redovito se čuju

- Oboje smo pozitivni i dobro se zabavljamo u ovome, zato nam je suradnja i upalila. Volimo derneke - kaže Duško, a Ida dodaje da se često čuju preko Skypea i dogovaraju.

- Dečko me zna pitati zašto stalno buljim u Lokinovu sliku - kaže Ida - a Duško odgovara: - Reci mu da je to zato što je ljepota prelazna!

Suradnju će nastaviti, a Duško ima ideju da s Lollobrigidom obradi svoj veliki hit iz 70-ih “Sutra ću ti doći”.

- Jeeee! To bi napokon bila prilika za Lollobrigidu da napravimo hit - ističe Ida.

Duško je uvjeren da ih je upravo “nemoguća” kombinacija dobro promovirala. Za razliku od Lollobrigide, on svakog vikenda ima gaže.

- Čovječe, ja ne mogu vjerovati da ti imaš gaže do ljeta! Pa uzmi me za prateći vokal - kaže mu Ida. Duško ima spreman odgovor:

- Kada bih sa svojim bendom Pašticada nastupao i s Lollobrigidom, punili bismo sve šatore i svadbe u državi.

Još neke neobične kombinacije

Jasna Zlokić i Nered

Marko Lasić Nered pozvao je Jasnu Zlokić kao predgrupu za nastup 50 Centa prije dvije godine i za tu su priliku otpjevali njezin hit “Skitnica”, koji je on obradio u hip-hop ritmu. Jasna Zlokić je za tu priliku dobila i novo ime, J. Zlo.

Soma Dollara i Jimmy Stanić

Legendarni Jimmy Stanić s rap duom Soma Dollara obradio je stvar “Zagreb, Amerika u malom”. Jimmy u spotu pleše uz zavodljive pjevačice na Zrinjevcu, pa čak i pomalo i repa.

Drago Diklić i Svadbas

Kada su skladali glazbu za film “Blagajnica hoće ići na more”, Svadbasi su snimili i obradu starog šlagera “Moja draga” u suradnji sa slavnim Dragom Diklićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:33