SLUČAJNA SLIČNOST?

VIDEO: EDDIE MURPHY LJUTIT NA MLADOG KOMIČARA Uzeo njegovo prezime i ruga se okolo govoreći da mu je sin

 Screenshot/YouTube

Eddie Murphy već se nekoliko puta našao na sudu zbog nepriznavanja djece koju je dobio s različitim ženama, a čini se kako bi zbog jednog mladića opet mogao pred suca.

Naime, komičar Brando promijenio je svoje prezime u Murphy, a slavnom glumcu je to zasmetalo jer kategorički odbija priznati da je u ikakvom srodstvu s mladićem.

Za Brandoa je stvar sasvim drugačija, osim što mu je sve to jako zabavno, on nastavlja sa svojom točkom ruganja sa slavnim glumcem i redovito u stand up nastupu ispriča neku anegdotu koju završava riječima: 'A moj otac neće ni pričati sa mnom!'

Svoju sličnost sa slavnim glumcem također pokušava povećati tako što nosi istu frizuru i brkove kao on, a zbog toga mnogi zaista misle da mu je sin.

Osim toga, nastupao je i sa sinom Richarda Pryora na turneji 'Sons of Comedy' ili 'Sinovi komedije', ali sam tvrdi kako on nikad nije rekao da je njegov sin.

Kako je Eddie frustriran zbog šuškanja oko toga je li mu otac ili nije, poslao mu je prijeteće pismo da se prestane predstavljati kao njegov nezakoniti sin jer će ga tužiti, a mladi Brando mu je odgovorio da prekine svoju 'kampanju zastrašivanja' jer će on njega tužiti, piše TMZ.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:44