TEORIJA VELIKOG PRASKA

VIDEO: FANOVI, VEŽITE SE, SHELDON JE IZGUBIO NEVINOST Amy konačno uspijela odvući najpopularnijeg geeka u krevet

 Screenshot

Bio je to trenutak koji su svi čekali - konačno, nakon pet godina veze, a u devetoj sezoni serije ‘Teorija velikog praska’, Sheldon Cooper odlučio je biti intiman s djevojkom Amy Farrah Fowler. I ne samo da joj je dao najljepši mogući poklon za rođendan, već je pritom propustio premijeru ‘Ratova zvijezda: Sila se budi’.

A ako poznajete Sheldona Coopera, onda znate da je to velika stvar.

U epizodi devete sezone serije ‘Teorija velikog praska’ (‘The Big Bang Theory’) koja je emitirana u četvrtak na CBS-u, Sheldon kojeg igra Jim Parsons i Amy Farrah Fowler koju igra Mayim Bialik konačno vode ljubav.

‘Amy je cijelo vrijeme zainteresirana za bilo kakvu vrstu fizičkog kontakta i ona je inače glavna inicijatorica, ali ovaj put je Sheldon bio taj koji je potaknuo seks. Sheldon je htio pokazati Amy za rođendan koliko mu znači, a ovo je bila jedna od stvari s popisa na osnovu koje je to mogao pokazati’, rekla je glumica Mayim Bialik.

Sreća na licu neuroznanstvenice Amy ne može se opisati riječima nakon što sazna da joj je Sheldon odlučio za rođendan pokloniti ‘svoje genitalije’, kako je ranije objasnio prijateljima. Naravno, ništa nije eksplicitno, a nakon seksa Sheldon prokomentira: ‘Pa, uživao sam u ovome puno više nego što sam mislio da ću uživati’, na što Amy odgovara: ‘I ja!’

Serija ‘Teorija velikog praska’ počela je s emitiranjem 24. rujna 2007. godine na američkoj TV mreži CBS. Trenutno se emitira deveta sezona, a u planu je i snimanje desete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:47