ZVIJEZDE INMUSICA

VIDEO, FOTO: ARCADE FIRE UŽIVAJU U ZAGREBU Frontmen prije svirke na Jarunu 'haklao' u Cedevitinu Domu košarke, bend posjetio i Muzej prekinutih veza

 INSTAGRAM

Članovi kanadskog indie rock benda Arcade Fire, koji je za ponedjeljak navečer najavljen kao glavni headliner prvoga dana INmusic festivala, u Hrvatsku su stigli već u nedjelju, dan prije njihova nastupa na Jarunu.

Win Butler, 37-godišnji pjevač i tekstopisac, slobodno vrijeme u našoj metropoli iskoristio je za omiljeni hobi. Naime, nakon što je izrazio želju da zaigra u jednoj od zagrebačkih dvorana, Košarkaški klub Cedevita ustupio mu je svoj Dom košarke na Velesajmu.

everything now #arcadefire #inmusic12 #zagreb #croatia #wilbutler

A post shared by Юра (@yurkaberezka) on

Prije nastupa na INmusicu članovi Arcade Firea družili se s obožavateljima u centru grada - sa svima koji su im prišli strpljivo su se fotografirali za uspomenu, a posjetili su i Muzej prekinutih veza.

Da se kanadski rokeri u Zagrebu osjećaju kao kod kuće pokazali su i 2011. godine, kada su prvi put gostovali na INmusicu. Tada su neke fanove počastili kartama, a frontmen je čak i zaigrao košarku na jednom od zagrebačkih školskih igrališta.

Dobar Dan Hrvatska!!!

A post shared by Win Butler (@djwindows98) on

First stop

A post shared by Win Butler (@djwindows98) on

A post shared by Win Butler (@djwindows98) on

You are Zagreb!

A post shared by Tim Kingsbury (@sampatchmusic) on

kitty-corner in Zagreb.

A post shared by Jeremy Gara (@metajeremy) on

smashing all the bugs on the way to Zagreb. #washme @inmusic_festival

A post shared by Jeremy Gara (@metajeremy) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:45