BOGATIJI ZA 50.000 EURA

VIDEO, FOTO Ava Karabatić odlučila: Vlada je pobjednik Survivora!

 RTL

U završnoj emisiji 'Survivora', kojeg smo imali priliku gledati na RTL-u, saznali smo i pobjednika. To je Vladimir Vuksanović, a pobjedu mu je donijela Ava Karabatić koja je izabrana za favorita publike.

Zahvaljujući izjednačenosti glasova, Ava je imala priliku donijeti odluku i Vladu usrećila nagradom od 375 tisuća kuna.

U finale su osim Vlade još ušli i Nikola, Sebastijan i Milan.

U završnoj emisiji smo vidjeli i prvi Severinin nastup nakon poroda, koji je zasigurno bio vrhunac večeri.

Veliko vijeće, odnosno Ava, odluku o pobjedniku showa donijelo je nakon 38 dana u Kostariki gdje se 18-ero natjecatelja iz cijele regije natjecalo za novčanu nagradu od 50 tisuća eura i titulu 'jedini preživjeli'.

U napetoj završnici nije nedostajalo ni preprika, ni 'jezikovih juha', ni loših obrazloženja, baš kao što je bilo i u Kostariki. Plemenski savjet uživo sa svih 18 natjecatelja otkrio je mnoge dileme koje su mučile kandidate, a odgovori finalista Sebastiana, Nikole, Milana i Vlade skoro su bili presudni da Veliko vijeće na kraju zaključi da su Vladimir i Milan jedino dvoje natjecatelja koji bi preživjeli sami na pustom otoku.

No, iznenađenje je došlo tek na kraju! Nakon glasanja publike, došlo je do preokreta cijele večeri, jer gledatelji iz cijele regije su odabarali svog favorita - Avu Karabatić. No ona je između Milana i Vlade presudila kao iz rukava pa je Vlada postao 'jedini preživjeli' te kući otišao s 50 tisuća era u džepu!

U prepunom studiju Prve srpske televizije, u pauzama showa, na pozornici su se izmijenili i najpoznatiji pjevači iz cijele regije.

Osim Severine, Tony Cetinski, Nataša Bekvalac i Davor Jovanović otpjevali su premijerno svoje nove singlove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 10:10