NOLETOVA FUNDACIJA

VIDEO, FOTO: ĐOKOVIĆ I DJEVOJKA JELENA ZASJALI NA GALA VEČERI U LONDONU Za pomoć djeci prikupili 1,2 milijuna funti

Večeri s oko 300-tinjak svečanih uzvanika prisustvovale su brojne zvijezde iz svijeta glume i sporta, pa sve do kraljevske obitelji
 Twitter

Fundacija najboljeg tenisača na svijetu Novaka Đokovića organizirala je sinoć humanitarnu gala večer u Londonu gdje je za pomoć djeci iz Srbije, ali i iz svih krajeva svijeta, prikupljeno 1,2 milijuna funti.

Večeri s oko 300-tinjak svečanih uzvanika prisustvovale su brojne zvijezde iz svijeta glume i sporta, pa sve do kraljevske obitelji, domaćini su bili Novak Đoković i njegova djevojka Jelena Ristić, koja je zasjenila ostale dame u haljini Oscara de la Rente.

Od zvijezda su stigli Kate Hudson, Naomi Campbell, Boris Becker, Gerard Butler, Sarah Ferguson, vojvotkinja od Yorka i mnogi drugi.

Osim njih, crvenim tepihom prošetala je i aktualna pobjednica Wimbledona Marion Bartoli, ali i milijarder Richard Branson u društvu obitelji.

- Jako sam sretan što su večeras ovdje samnom moja obitelj i prijatelji koji pružaju podršku humanitarnom radu koji je blizak mom srcu. Fundacija se trudi stvoriti što bolje uvjete za odrastanje mališana u Srbiji. Želimo ih ohrabriti i dati im krila kako bi ostvarili svoje snove. Uz pomoć plemenitih ljudi, naša vizija je doprinijeti pozitivnim promjenama u životima djece širom svijeta - kazao je šesterostruki Grand Slam prvak obraćajući se gostima.

Poznati gosti na aukciji su se nadmetali u dobrotvorne svrhe, a među brojnim ponuđenim predmetima i dragocjenostima našli su se i boravak u društvu holivudskih zvijezda Goldie Hawn i Kate Hudson na najljepšoj jahti 2010. godine, potpisana gitara Ronnija Wooda i sedmodnevni odmor na otoku Necker, privatnom posjedu Sir Richarda Bransona na britanskim Djevičanskim otocima. Sam Novak kupio je giratu čuvenog Stonesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:49