RUŽIONA U UMAGU

VIDEO, FOTO Eminem je dobio konkurenciju: Ukrajinski tenisač Dolgopolov oduševio s mikrofonom u ruci

Jučer je u Umagu održan izbor za Miss hostese. Titulu najljepše odnijela je Zagrepčanka Gea Mišeljić
 Goran Šebelić / CROPIX

Aleksandr Dolgopolov na teniskom je turniru u Umagu oduševio još prošle godine. Momak koji se zaljubio u istarski turnir zbog svih blagodati i posebnosti koje nudi, mogućnosti da se opusti do ranih jutarnjih sati pa sljedeći dan ipak normalno odigra mečeve zbog njihova kasnijeg početka, ove godine brani naslov pobjednika, ali titulu najboljeg zabavljača turnira već je potvrdio.

Kijevljanin s pletenicama, zaljubljenik u brze automobile i dobru zabavu, na izboru za miss hostesa pokazao se i kao veliki glazbeni talent.

Dolgopolov je već u Umagu predstavio novi imidž, pletenice na čiju izradu potroši tri do četiri sata, a sada je „razvalio“ i na podiju uz Eminemovu sekvencu u izvedbi hita Love The Way You Lie.

Najljepši glas među hostesama, talentirana Matea Dominiković, izvela je Rihannin dio pjesme, ali show je ipak ukrao Dolgopolov. Nakon izbora za miss hostesa, Aleksandr je nastavio redovitu cjelonoćnu zabavu u Stella Marisu koja je, časna nam novinarska, trajala najmanje do 6 sati ujutro.

Ukrajinac je u svijetu tenisa poznat po jedinstvenom načinu igre prepunom osjećaju za lopticu. Sudeći prema oduševljenju koje je izazvao kod umaške publike, najstariji hrvatski ATP turnir možda je upravo u njemu, nakon Mustera i Moye, dobio novi zaštitni znak. Ovogodišnja umaška misica je Zagrepčanka Gea Mišeljić, studentica na Pravnom fakultetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 04:11