STIGLI I BIJESNI AUTOMOBILI

VIDEO, FOTO: JEREMY CLARKSON OPET U HRVATSKOJ Bivša zvijezda 'Top Geara' skoknula do Plitvica pa napravila potpunu pomutnju u Zadru...

 Luka Gerlanc / CROPIX

Jeremy Clarkson, bivši voditelj popularne TV emisije 'Top Gear', u ponedjeljak je sletio u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman.

Omiljeno lice s malih ekrana bio je odlično raspoložen pa je na svakom koraku strpljivo pozirao s obožavateljima, koji su se fotografijama s idolom odmah pohvalili na društvenim mrežama.

And look who I just met #topgear #jeremyclarkson

A post shared by Igor Gusak (@igorinho88) on

Čini se kako je legendarni Clarkson u Hrvatskoj poslovno - naime, Jeremy s Jamesom Mayjem i Richardom Hammondom od prošle jeseni snima novi televizijski projekt 'The Grand Tour', a trojac je kod nas upravo zbog njega, kako je bilo najavljivano još lani.

Nekadašnje zaštitno lice 'Top Geara' na Instagramu je objavio i fotografiju s Plitvičkih jezera, a u utorak poslijepodne napravio je potpunu pomutnju na zadarskoj rivi.

S kolegama se, naime, u bijesnim jurilicama pojavio na Pozdravu suncu i Morskim orguljama. U Zadru su popili i kavu te zatim otišli prema Paškome mostu, piše zadarski.hr.

Croatia. BIG rain

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:02