PIO JE ANTIDEPRESIVE

VIDEO, FOTO: KAO DA JE NAJAVIO VLASTITU SMRT Chris Cornell s posljednjega koncerta odaslao zloslutnu poruku, oglasila se i ožalošćena supruga

 Profimedia, UPI

Ken Settle, fotograf iz Detroita i strastveni obožavatelj Soundgardena, godinama je, točnije od '70-ih, pratio rad kultnoga američkog benda, ali nije ni slutio da će baš on biti posljednji koji je snimio njihova pjevača Chrisa Cornella na pozornici.

Legendarni glazbenik u srijedu je sa Soundgardenom gostovao u The Fox Theatreu u Detroitu, a Ken, koji ga je te večeri fotografirao, američkim medijima rekao je kako je Cornell bio odlično raspoložen.

- Stalno je komunicirao s obožavateljima, šalio se s njima, ali jedna njegova izjava, koju tada nitko nije shvatio ozbiljno, već dan poslije pokazala se vrlo zloslutnom - izjavio je Settle. Naime, nakon što je Chris publiku u Detroitu opisao kao najbolju na svijetu, izjavio je: 'Žao mi je sljedećeg grada u kojem trebamo svirati'. Mnogi su tu Cornellovu rečenicu protumačili kao jezivu najavu vlastite smrti.

Samo dan poslije, u četvrtak, pjevača je prijatelj pronašao mrtvog u kupaonici njegove hotelske sobe. Policija je potvrdila da se radi o samoubojstvu vješanjem.

Cornellova supruga Vicky Karayiannis u petak je preko odvjetničkog ureda demantirala glasine da se Chris namjerno ubio.

U njezinu priopćenju stoji kako se bez toksikoloških nalaza ne može sa sigurnošću utvrditi što je dovelo do pjevačeve smrti.

Odvjetnik Kirk Pasich medijima je potvrdio da je Cornell pio antidepresiv Ativan, koji može imati ozbiljne nuspojave.

- Kad smo se čuli telefonom poslije koncerta, suprug mi je mumljajući rekao da je možda popio tabletu ili dvije više nego što je smio - izjavila je ožalošćena Vicky.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:20