NOVI SINGL

VIDEO, FOTO: SEKSI NIVES U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU Pokazala kakva je kad je ljubomorna, bijesna i strastvena te postala nova kraljica emocija

 
 Promo

Već smo se naviknuli na činjenicu da nas Nives Celzijus (36) uvijek iznenadi nekom senzacijom u svakom novom spotu, no ovaj put popularna pjevačica u singlu "Život pogledaj" pokazala je kako više nije samo kraljica transformacija, nego i kraljica emocija.

Ljubav, ljubomora, bijes i strast samo su neka od njezinih lica u ovoj modernoj baladi koju je Nives snimila na setu hit TV serije "Čista ljubav", u kojoj i sama igra jednu od glavnih uloga.

Komplicirana ljubavna veza između njezina lika Snježane i Ranka u novom je spotu također istaknuta kroz "vruće" scene koje su snimili Nives i njezin glumački partner Momčilo Otašević (28). No daleko od toga da se Nives prepustila emocijama i odrekla seksepila kao svoga zaštitnog znaka. Njezini najvatreniji obožavatelji itekako će uživati u atraktivnim kadrovima, u kojima popularna pjevačica ne bježi od svojih raskošnih atributa.

- Pjesmu su napravili moji prijatelji Dušan Bačić i Bojan Dragojević iz Orange studija. Surađujemo već godinama i jako se dobro razumijemo tako da uopće nisam dvojila kad su mi ponudili ovu sjajnu ljubavnu baladu. Puno radimo zajedno i uskoro ćemo objaviti nekoliko bržih i veselijih pjesama. Uskoro izlazi i moj novi album tako da već sad planiramo kako ćemo imati vruće i uzbudljivo ljeto s puno zabave - rekla je seksepilna pjevačica promovirajući svoj novi hit.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:30