ODUŠEVILI PUBLIKU

VIDEO, FOTO: Spektakularan premijerni koncert Kruder & Dorfmeistera u Šibeniku: 'Ovo nam je bio jedan od najdražih nastupa na turneji'

 
Kruder & Dorfmeister
 Promo

Dugo očekivani austrijski dvojac Kruder & Dorfmeister oduševili su publiku četverosatnim audio-vizualnim nastupom na rasprodanoj Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Pozitivna energija osjećala se tijekom cijelog koncerta ispunjenog njihovim najvećim hitovima koji su publiku iz cijele Europe bacili u trans. O samom nastupu i dojmovima rekli su sljedeće:

- U 25 godina karijere rijetko kad se poklopi da je baš sve na pravom mjestu, tjednima unaprijed veselimo se ovom nastupu i moramo priznati da nas je baš sve pozitivno iznenadilo - lokacija, publika, zvuk... Veliko hvala organizatorima ne izuzetnom trudu koji su uložili da ovo bude jedan od naših najdražih nastupa na ovoj turneji.

Nakon gostovanja Krudera & Dorfmeistera uslijedio je after show legende elektroničke glazbe DJ Hella, koji je svojim energičnim nastupom zadržao većinu posjetitelja do kraja večeri. Pomalo rezerviran na početku, DJ Hell je ubrzo bio vidno zadovoljan ljepotom lokacije i reakcijama publike te je svoj nastup produžio s planiranih dva na tri sata.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa islandske skupine GusGus i Kevina Yosta, koji je otvorio jedan novi smjer šibenske koncertne ponude, organizatori iz Collage projekta odlučili su ovogodišnji nastup Krudera & Dorfmeistera podići na viši produkcijski nivo te su, među ostalim, na šibensku tvrđavu doveli i zvuk legendarnog Brace Radovića.

Collage događanja u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik pokazali su se kao idealan glazbeni poklon za kolovoz i ujedno najava za sljedeću sezonu u kojoj će nas zasigurno dočekati još neko svjetski poznato ime glazbene industrije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:58