ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

VIDEO, FOTO: UMJESTO 'GROBARA' GLEDAT ĆEMO YOUTUBERA KOJI VOLI GOLOTINJU? Tko je kontroverzan mladić koji je navodno već ušao u BB kuću?

 
 INSTAGRAM

Najvatreniji obožavatelji reality showa "Big Brother" budno prate što se događa u kući, pa se tako i vijest o ulasku novoga stanara internetom proširila poput munje, i to prije službene objave.

Na kanalu RTL Play ima onih koji promatraju što ukućani rade i poslije emitiranja dnevne emisije, a onima najupornijima nije promaknulo ni novo lice, koje se pridružilo ekipi u ponedjeljak navečer - naravno, svoja zapažanja odmah su iznijeli na jednom domaćem forumu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Navodno se radi o popularnom youtuberu Zebbi, koji je u showu zamijenio Aleksandra Neradina, "grobara" iz Makarske, optuženog za pedofiliju.

Dok RTL službeno ne potvrdi i predstavi novog stanara, sve što se o njemu zna jest da ima prilično uspješan i gledan kanal na YouTubeu, koji prati više od 64.000 ljudi. Zebbo "na piku" uglavnom ima Bosance, a u svojim snimkama često ugošćuje i vlastitu baku, piše Slobodna Dalmacija.

A sudeći po njegovu Instagramu, mladom youtuberu u BB kući najviše bi se mogla razveseliti nudistica Anezi - naime, Zebbo obožava pozirati gol, a kako to izgleda, provjerite na njegovu profilu.

Nisam nikad mislio da ce mi djed mraz visit na kiti P.S Sretan Božić:D

A post shared by zzeebo (@zzeebo) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:18