LUKSUZ NA MANHATTANU

VIDEO FOTO Zavirite u unutrašnjost stana Franka Sinatre, prodaje se za 7,7 milijuna dolara

Stan pjevačke legende od 280 m2 ima četiri spavaće sobe i čak šest kupaonica
 Rubicon Property NY

NEW YORK - Penthouse slavnog pjevača Franka Sinatre u kojem su se odvijale divlje zabave, te koji su rado posjećivali predsjednik John F. Kennedy, Marilyn Monroe i umjetnik Andy Warhol, prodaje se za 7,7 milijuna dolara.

Stan koji se nalazi na Manhattanu ima 280 četvornih metara, broji četiri spavaće sobe i šest kupaonica, a prostire se na dva kata stambene zgrade. Penthouse je prepun velikih prozora koji stvaraju dojam prozračnosti i prirodne svjetlosti.

U sklopu stana nalaze se dvije terase koje se na više od 186 četvornih metara pružaju oko čitavog penthousea i s kojih se pruža pogled na East River u New Yoruku.

- Stan je moderniziran, ali je ipak još uvijek idealan za osobu koja ima razigranu osobnost poput Sinatre . Idealan je za sve one koji vole pripremati zabave, uživati u društvu i priređivati večere, rekao je Jason Haber, broker iz agencije koja je zadužena za prodaju stana.

Nakon što se razveo od svoje druge supruge Ave Gardner 1957. godine, Sinatra je kupio ovaj luksuzni stan koji je potom preuredio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:25