NEGATIVAC IZ BATMANA

VIDEO: 'HEATH LEDGER TJEDNIMA JE BIO ZAKLJUČAN U SOBI I PRETVARAO SE U JOKERA' Otac otkrio tajne glumčevog dnevnika

 YouTube

Bila je to njegova najveća uloga koja ga je na kraju koštala života. Pet godina nakon smrti Heatha Ledgera, njegovi obožavatelji su saznali koliko je zapravo bio opčinjen mračnim svijetom Jokera - ulogom u Batmanu koja ga je proslavila i za koju je posthumno dobio Oscara.

Naime, njegov otac Kim pojavio se u dokumentarcu "Too Young To Die" u kojem je otkrio neke nepoznate detalje iz glumčeva života te je pokazao je i dnevnik koji je Heath pisao.

Službeno je objavljeno kako jemladi glumac umro od predoziranja, no mnogi su vjerovali da se duboko u sebi borio s negativcem iz Batmana.

Kim Ledger opisao je kako se njegov sin pripremao za ulogu: - Nekoliko tjedana bio je zaključan u hotelskoj sobi. Potpuno bi se transformirao u lik Jokera. Tipično za Heatha. Uvijek se volio unijeti u lik koji tumači, no taj je put zaista pretjerao, ispričao je njegov otac listajući dnevnik.

Tada je pokazao fotografiju na kojoj je glumac odjeven kao Joker: - Ovo je bio prvi make-up test, osam mjeseci prije njegove smrti. Prije nego je snimanje završilo, Heath je napisao 'doviđenja' na kraju stranice. Bilo mi je to teško vidjeti, rekao je otac.

Heath je iza sebe ostavio kćerku Matildu koju je dobio s glumicom Michelle Williams.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:50