NAPETA ZAVRŠNICA

VIDEO Hrvatska traži zvijezdu: Ispala prekrasna Ines Huskić, ostao mrgud Goran Kos

Ines je izabrala Dianu King, a Goran Prljavo kazalište

Show "Hrvatska traži zvijezdu" stigao je pred sam cilj, zbog čega je iznimno teško čak i gledateljima odrediti kome dodijeliti glas za ostanak. Iznenađujuće, ovoga je puta otišla hrvatska J.Lo. - Ines Huskić!

Maja Bajamić, Marcela Oroši, Mark Marku, Taher Sanuri, Goran Kos i Ines Huskić pjevali su sjajno. Scenski nastup, intonacija, odnos s publikom... Sve je bilo besprijekorno, ali netko je morao ispasti.

Pjevala je pjesmu Diane King "Shy Guy" i oduševila žiri. Po prvi su je puta pohvalili bez ijedne riječi kritike.

- Ti si zvijezda - rekao je Tony.

To je bilo dovoljno jasno. No i drugi su oduševili pa je izbor bio težak. Na kraju su se izjednačili Ines i Goran Kos, koji je otpjevao "Moj bijeli labude" grupe Prljavo kazalište.

- Dojma smo kao da se ne voliš natjecati, ali pjevaš veličanstveno - ocjena je žirija o pjevači kojeg ostali kandidati nikako ne mogu prihvatiti.

Jako su ga kritizirali jer u kući gdje svi zajedno žive on ništa ne radi osim što gleda televiziju. Ne komunicira s ostalima i ne želi im pomagati u kućanskim poslovima.

- Ne smeta mi što govore i misle. U toj smo kući svi drugačiji i normalno da se razilazimo u mišljenjima - kratko i jasno je rekao Kos.

Gledateljima se očito taj njegov stav svidio i izabrali su ga pokraj prekrasne Ines Huskić. Time borba za novu zvijezdu ide i dalje, a odrediti tko bi mogao ispasti sljedeći put bit će još teže .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 16:31