U ZDRAV MOZAK

VIDEO: 'JA VAM NISAM U TOKU S DOGAĐAJIMA, ŽIVIM U KOMBIJU' Neočekivano priznanje šefa HSS-a, Jurkotića je uvjeravao da ga žena nije izbacila iz kuće

 Schreenshot

Ovoga puta Davor Jurkotić je u sklopu svog showa 'U zdrav mozak' okrenuo broj predsjednika HSS-a Branka Hrga i predstavio se kao novinar s portala Glazba samo danas.

Kao takav, komičar je spomenutog političara upitao što misli o pjesmi 'Lighthouse' Nine Kraljić s kojom će nas ova pjevačica predstavljati na Eurosongu.

- Shvatite me, ja vam ovih dana nisam uspio pratiti ništa što se događa na sceni jer živim u kombiju tako da to uopće ne mogu komentirati - rekao je Hrg na što je Jurkotić odmah zaključio da ga je supruga izbacila iz kuće.

No, političar je ubrzo objasnio o čemu je riječ.

- Ne, nije me žena izbacila, nego sam u unutarstranačkoj kampanji - rekao je Hrg.

Jurkotić mu je nakon tog postavio i podpitanja kao što su je li kombi udoban, te mu je pokušao objasniti tko Hrvatsku zapravo predstavlja na Euroviziji i zašto je oko toga nastao skandal.

Iako je Hrg već objasnio da nije u toku s događajima, strpljivo je odgovarao na sva pitanja, te je rekao kako je stvar pjevačice tko će biti autori njezine pjesme.

No, tada se Jurkotić odlučio opet vratiti na kombi te ga je zanimalo je li put kombijem dobar, na što se Hrg iskreno nasmijao. Komičar je prebacivao pitanja s teme na temu, a čini se da predsjednika HSS-a to nije nimalo izbacilo iz takta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:08