MISIJA EUROSONG

VIDEO: JACQUES HOUDEK 'POJEO' KONKURENCIJU Službena kladionica ga pokopala, a onda je na prvoj probi u Kijevu došlo do velikog zaokreta...

 INSTAGRAM

Još nas samo četiri dana dijele od prve polufinalne večeri 62. izbora za najbolju pjesmu Europe, a Hrvatsku već trese prava glazbena groznica - hoćemo li se uspjeti plasirati u veliku završnicu 13. svibnja?

Na ovogodišnjem Eurosongu u Kijevu u Ukrajini predstavljat će nas Jacques Houdek. Njegova pjesma 'My Friend' na službenoj kladionici trenutačno zauzima 26. mjesto, a na popularnom natjecanju sudjeluju čak 42 države. S obzirom da je prije mjesec i pol dana Houdekova balada bila tek na 34. poziciji, očito je da se, polako, ali sigurno, uspinjemo prema vrhu.

No ako je suditi prema anketi, koju je provela internetska stranica wiwibloggs.com, službena kladionica itekako je podcijenila našega Jacquesa.

Naime, nakon uspješno odrađene prve probe na kijevskoj pozornici, 18.55 posto čitatelja složilo se da je Houdekov nastup bio najbolji. Drugi je predstavnik Bugarske, koji je dobio 156 glasova manje od nas, a u top tri ušao je i Izrael.

- Naš slavuj! Imam velika očekivanja poslije ovoga. Zamislite Eurosong 2018. u Areni Zagreb ili još bolje, na otvorenome na Poljudu u Splitu. Definitivno nam treba vedrine, podsjetnik koliko su neke male i uobičajene stvari zapravo bitne u životu i koliko ih zapostavljamo. Bravo, Jacques, unatoč svim pljuvačima - neki su od komentara oduševljenih obožavatelja na Houdekovu Facebooku. Pjevaču čestitke stižu i iz Srbije, Slovenije, Grčke te Danske.

PRESS Meet 'n' Greet @eurovision

A post shared by JACQUES HOUDEK (@jacques_houdek) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 09:17