NOVI 'STUDIO'

VIDEO: JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ U VELIKOM INTERVJUU Totalno se uživio u svoj lik u seriji 'Ko te šiša', a otkrio nam je i s kim mu je najteže snimati

 
 Biljana Blivajs / CROPIX

Uz brojne angažmane i prilično popunjen raspored naš poznati glumac Janko Popović Volarić s puno je veselja i entuzijazma uskočio u već dobro znanu HTV-ovu humorističnu seriju “Ko te šiša” u kojoj je u prvoj sezoni imao manju gostujuću ulogu s kojom je u nastavcima koji slijede postao punopravni član već uigrane glumačke ekipe.

- Bruno je bio lijepo napisan i postavljen u toj epizodi i, eto, sada su producenti i urednici HTV-a odlučili raspisati taj lik i dodati neke nove glumačkoj postavi serije u četvrtoj sezoni.

Bruno je šarmantni muljator koji svojom slatkorječivošću pokušava smuljati i zavesti svakoga tko mu se nađe na putu. Nije neinteligentan, ali nije ni pretjerano sposoban pa ga svi vrlo brzo prozru, a svaki plan koji pokuša provesti na kraju je ipak osuđen na neuspjeh. Super mi je igrati to njegovo samopouzdanje i potpunu nesposobnost ostvarivanja bilo kojeg plana koji zamisli - otkriva Popović Volarić u novom broju Studija.

Na setu se, kaže, vrlo dobro i brzo snašao.

- Sa Ksenijom Marinković mi je bilo najteže snimati jer smo znali prasnuti u smijeh usred scena pa smo ih zbog toga i više puta morali ponavljati.

Uz intervju s Jankom Popovićem Volarićem, Studio donosi i intervju s Uzbekistankom Lolom Astanovom, svjetski poznatom pijanisticom koja će 5. studenog u Dvorani Lisinski u Zagrebu održati svoj prvi koncert u glavnom gradu Hrvatske.

Astanova se u razgovoru za Studio dotaknula klasične glazbe (Chopina i Liszta smatra seksi rock-zvijezdama), jela koja će probati tijekom boravka u Hrvatskoj, videu s Novakom Đokovićem i ljubavnom životu, točnije glasinama da je bila u vezi s jednim našim poznatim glazbenikom.

Novi broj Studija donosi i intervju s pjevačicom Majom Šuput, koja je za studio govorila o obiteljskom životu i planovima, razgovor s Tesom Litvan, alternacijom Zrinke Cvitešić u predstavi "Tko pjeva zlo ne misli", intervju s redateljem Krešom Dolenčićem o njegovoj novoj predstavi "Ako kažeš, gotov si!", te standardne rubrike kao što su "Pretpremijera tjedna", "Emisije tjedna", "TV kuhinja" i "Sapunice".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:38