VEEEELIKA OBITELJ

VIDEO Jedan običan dan u životu klana Brangelina: Idilična šetnja obitelji o čijoj sreći svakodnevno brine 20-ak pomoćnika

Angelina Jolie i Brad Pitt cijeli svoj imidž grade na identitetu običnog bračnog para. Što nije lako kad imate šestero djece, poslove po cijelom svijetu, stalne humanitarne misije i vojsku paparazza za petama

ZAGREB - Angelina Jolie i Brad Pitt cijeli svoj imidž grade na identitetu običnog bračnog para. Što nije lako kad imate šestero djece, poslove po cijelom svijetu, stalne humanitarne misije i vojsku paparazza za petama.

Angelina Jolie u tu svrhu svake godine da veliki intervju Vanity Fairu, u kojemu je najvažnija stvar fantastičan foto spread koji snimi netko od top 10 svjetskih fotografa. Ali ponekad dobijemo i skroman uvid u kućni život toga nedostižnog para.

Sa svih kontinenata

Otkad je Angelina 2005. škartirala Jennifer Aniston i uzela Brada, ne prestaje njezina ultramajčinska faza koja je dosad urodila rođenjem troje djece s Bradom te posvojenjem dvoje iz Etiopije i Vijetnama, uz prvog usvojenog sina iz Kambodže.

Sudeći po medijskim izvještajima, Brad Pitt se s time nosi promjenjivo. Prvo dijete, Maddoxa, kojega je Angelina posvojila u vezi s glumcem Billyjem Bobom Thorntonom, prihvatio je oduševljeno, a kad su posvajali Zaharu, tražio je da ga se upiše kao drugog posvojitelja.

Prvo biološko dijete s Angelinom, malu Shiloh, dočekao je s oduševljenjem kao svoje prvo dijete, a u vrijeme usvajanja malog Vijetnamca Paxa Tiena počeli su prvi tračevi kako Brad želi da Angelina stane.

Složena operacija

Oko te obiteljske operacije koja podrazumijeva brigu za šestero djece i stalna seljenja angažiran je cijeli pogon. Angelina je otkrila da ima šest stalnih dadilja podijeljenih po aktivnostima. Jedna je teta za umjetnost i s djecom crta, pleše, sluša glazbu. Druga je za učenje, edukativne igre, čitanje i pisanje i sl. Ostale su za sport i aktivne igre, hranjenje, brigu za manju djecu, pomoć Angelini i sl.

Svako dijete u danu ima vrijeme kad je s ostalom djecom u društvu dadilje, vrijeme s mamom i tatom te vrijeme koje provodi nasamo s mamom i nasamo s tatom. Za to postoje precizni rasporedi, osim kad su Angelina i Brad oboje kod kuće i slobodni, onda je dnevni raspored djece fleksibilniji.

S kuharima i ostalim osobljem pogon Jolie-Pitt ima 20-ak ljudi. Kako su prikovani s djecom u kući, Angelini i Bradu maseri, kozmetičari, ekipe za depilaciju i frizeri dolaze kući, svaki dan. Djeca su strogo odgojena, pristojna su i nisu zahtjevna, što su potvrdili i njihovi domaćini u Veneciji gdje se obitelj lani doselila, u palaču između Rialta i Accademije, jer je Angelina ondje snimala film “Turist”.

Brad i Angelina imaju načelni dogovor da naizmjence snimaju filmove, a obveze oko promocije odrađuju po potrebi. Pri tome se navodno drže načela: prednost ima onaj koji dobije unosniji ugovor. Sve do Bradove uloge poručnika Alda Rainea u filmu Quentina Tarantina “Nemilosrdni gadovi” iz 2009.

Te su se godine Angelina i Brad uselili u svoj drugi dom na unajmljenom raskošnom imanju Miraval pokraj Nice, jer je Angelina upravo u Francuskoj htjela roditi njihovo peto i šesto dijete, blizance Knoxa Léona i Vivienne Marcheline.

Sve je izgledalo idilično, no uspjeh filma poremetio je godišnji plan prema kojemu je Angelina nakon poroda bila na redu za snimanje filma, i to za 20 milijuna dolara. Brad je s Tarantinom išao na svjetsku promotivnu turneju, pa je Angelina morala ostati s djecom.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 14:04