POSEBNA GOŠĆA

VIDEO: 'JEL' TO BILA TVOJA IDEJA? DA IZIRITIRAŠ MARTINU? GLUPO JE I BEZVEZE!' Poznato lice iz prošle sezone opet šokiralo žiri 'Supertalenta'

 
 Nova TV

Natjecatelj Marin Prpić u nedjeljnoj emisiji "Supertalenta" osigurao je dozu adrenalina, a njegov nastup osim vrhunskog žongliranja sa shakerima uključivao je i riganje vatre. Izvedba je to koja je podijelila mišljenje žirija, a sve to zbog atraktivne plesačice koja se pojavila tijekom njegove izvedbe, piše Dnevnik.hr.

- Poslije tvog nastupa, pljeska gotovo da i nije bilo. Ti si svoj put izabrao i evo, neka ti je sa srećom... Moj 'X' odnosi se isključivo na tvoj nastup, ove irelevantne stvari, da ne kažem iritantne, neću ni komentirati - rekla je Martina Tomčić o njegovu vatrenom nastupu koji je popratila twerkerica Sarah Seifert, gledateljima poznata jer se prošle godine i sama natjecala u showu "Supertalent" i svojim plesom podigla puno prašine.

Njezino sudjelovanje u ovom nastupu nije se svidjelo čak ni Maji Šuput.

- Ne možeš mi twerkati na 'Od Požege do Županje'... Jel' to bila tvoja ideja? Zašto? Da iziritiraš Martinu? Bilo je glupo, baš bezveze. Kad je glupo, glupo je. Nije cool - poručila je Maja i dodala kako ne vidi smisao koji je Sarah trebala dati Marinovu nastupu.

No Davor Bilman nije se složio s njima.

- Ne razumijem ova neka konzervativna razmišljanja, za mene je tvoj nastup bio 'vau'. Oni koji su gledali tvoju izvedbu doma, ili su se smijali, ili su se ljutili - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:44