ALICIA VIKANDER

VIDEO: JOŠ KAO DJEVOJČICA BILA JE PRAVA ZVIJEZDA Pogledajte kako je omiljena oskarovka sa samo osam godina rasturila konkurenciju u talent showu

 
 Screenshot

Neke ljude "kamera jednostavno voli", a da je Alicia Vikander (29) jedna od njih, dokazuje snimka sa švedske televizije iz 1997. godine.

Naime, popularna glumica, koja se proslavila ulogama u holivudskim blockbusterima "Dankinja" (za ulogu u ovom uratku dobila je Oscara) i "Svjetlo između oceana", kao osmogodišnjakinja sudjelovala je u dječjem TV showu "Småstjärnorna" - riječ je o takozvanom lip synching natjecanju, u kojem je Alicia glumila kako pjeva baladu švedske glazbenice Helen Sjöholm i, naravno, pobijedila je!

LONDON, ENGLAND - JULY 11:  Alicia Vikander attends the
Getty Images

- Danas se ipak malo sramim te snimke... Svi klinci dobili su cool pjesme popularnih izvođača kao što su Tina Turner ili Michael Jackson, a mene je zapala baš ta 'laganica' - rekla je Vikander gostujući u showu američkog komičara Jimmyja Fallona (43), a prenosi E! Online.

Na pitanje "Što želiš biti kad odrasteš", osmogodišnja Alicia samouvjereno je odgovorila: "Glumica, ili ipak pjevačica, teško mi je sad izabrati, ali sigurno ću biti jedno od to dvoje".

A kako je oskarovka, koja je u filmu o Lari Croft naslijedila Angelinu Jolie (42), izgledala u dječjem TV showu, pogledajte u videu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:28