ZVIJEZDA JE ROĐENA

VIDEO: KAD AFRIKANAC ZAPJEVA 'KAMEN, KRŠ I MASLINA...' Bivši košarkaš 'zapalio' zagrebački klub izvedbom hita Mate Bulića: 'Obožavam ovu zemlju!'

 
 FACEBOOK

Joško Čagalj Jole (46) ovih dana gostovao je u jednom zagrebačkom klubu, gdje je energičnim nastupom još jednom dokazao kako s pravom nosi laskavu titulu kralja zabave.

Popularni splitski pjevač nizao je hit za hitom, kad se u jednom trenutku na pozornici pojavio muškarac iz publike i, na opće oduševljenje publike, u potpunosti ukrao show!

Naime, svi su ostali u čudu kad je odlično raspoloženi tamnoputi dvometraš zgrabio mikrofon i zapjevao, ni manje ni više, nego "Moju Hercegovinu" Mate Bulića!

- Kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva, sve to ima zemlja ta, moja Hercegovina - orilo se zagrebačkim klubom, a svi su se pitali tko je urnebesni zabavljač koji je popularnog Joleta barem nakratko ostavio u sjeni.

Naime, riječ je o 32-godišnjem Ousmaneu Mari iz afričke države Mali, koji je u Hrvatsku stigao kao 16-godišnjak, i to prvenstveno zbog košarke. Igrao je za klubove Zagreb i Križevci, a danas, pod umjetničkim imenom Max Mara, radi kao promotor u noćnim klubovima, a često zapjeva i na vjenčanjima.

Inače, Ousmane obožava hrvatsku glazbu, a najdraži pjevači su mu, između ostaloga, Marko Perković Thompson, Mladen Grdović i Miroslav Škoro.

- Jako sam ponosan što sam postao Hrvat jer obožavam ovu zemlju - izjavio je svojedobno ovaj 213 centimetara visok Afrikanac, koji je gostovao i u TV serijama "Bitange i princeze" te "Zakon".

FACEBOOK
Milan Bandić i Ousmane Mara

FACEBOOK
Mladen Grdović i Ousmane Mara

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 10:46