MALO GA 'SPRDAJU'

VIDEO: KADA TI PUKNU HLAČE PRED TV KAMERAMA Legendarni igrač američkog nogometa sudjelovao u golf turniru, ali sve je otišlo u pogrešnim smjeru

 
 Twitter

Najuspješniji igrač američkog nogometa u povijesti Tom Brady našao se u poprilično nezgodnoj situaciji nakon što su mu tijekom igranja golfa pukle hlače, a cijeli prizor su zabilježile televizijske kamere.

Sve se to događalo ove nedjelje kada su najveći golfer svih vremena Tiger Woods i njegov najveći rival Phil Mickelson odmjerili snage u Medalist Golf Clubu u Hobe Soundu u Floridi, a sav prihod išao je u američki fond za pomoć pogođenima pandemijom koronavirusa.

U igri su im se tom prigodom pridružile dvije legende footballa, Tom Brady i Peyton Manning, po mnogima dva najveća quarterbacka svih vremena. U toj partiji Brady je bio Mickelsonov, a Manning Woodsov partner.

No Bradyju nikako toga dana nije išlo igranje golfa. Čak su mnogi komentirali da je to vjerojatno bilo njegovo najgore sportsko izdanje koje su njegovi obožavatelji mogli vidjeti.

Ubrzo su krenule šale na Bradyjev račun, a vrhunac je bio kada su mu u jednom trenutku pukle hlače, nakon čega su se društvene mreže - užarile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:20