PREVRUĆA SNIMKA

VIDEO Kamera zabilježila baš svaki sočni detalj: Strastveni seks u britanskom Big Brotheru!

Ni celebrity izdanje Big Brothera ne može proći bez malo akcije pod plahtama. Prema pisanju Daily Stara, aktualno britansko izdanje popularnog realityja upravo je potvrdilo ovu tezu, zahvaljujući golupčićima Heidi Montag i Spenceru Prattu, američkim TV zvijezdama.

Par je slavu stekao svojom turbulentnom romansom u MTV-jevu realityju The Hills, a nedavno su opet bili na naslovnicama zahvaljujući Heidinim brojnim plastičnim operacijama.

Supružnici posprdno nazvani "Speidi" navodno su se poseksali pred kamerama CBB-a, u izoliranoj sobi u podrumu, gdje su prognani nakon burne svađe s drugim natjecateljima. Čini se da im je izgnanstvo došlo kao naručeno, jer su se, kako doznaje Daily Star, u krevetu prepustili nježnostima.

Navodno je kamera zabilježila svaki sočni detalj, kao i izlazak razbarušene plavuše Heidi iz sobe u potrazi za papirnatim maramicama.

Prema istom izvoru, unatoč tome što su snimke zabilježene termičkim kamerama tehnički sasvim gledljive, produkcija showa odlučila je da ih neće prikazati jer su previše eksplicitne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:56