FALŠAO PJEVAJUĆI QUEEN

VIDEO: KANYE DOŽIVIO POTOP Iz publike mu mahali prizorom pornića njegove Kim, a onda je Freddieja Mercuryja natjerao da se okrene u grobu

 Screenshot/Instragram

Možda i jest bio koncert njezina supruga, no prava zvijezda koncerta Kanye Westa na Glastonburyju je bila upravo - Kim Kardashian.

Dok je Kanye zabavljao brojnu publiku jedan je entuzijastični obožavatelj obitelji Kardashian otišao deset koraka naprijed kako bi dokazao svoju fascinaciju najpoznatijom svjetskom zvijezdom reality showova i posvudušom.

Naime, na ogromnu je zastavu isprintao ekstremno 'intiman' trenutak iz Kimina kućnog video uratka u kojem vodi ljubav s pjevačem R.J.-em. I nije bila riječ o maloj zastavi tako da su svi mogli vidjeti fotografiju scene u kojoj Kim oralno zadovoljava svog bivšeg partnera.









A prilika za 'premijeru' zastave nije mogla biti bolja jer je u publici bila i sama Kim. Na zastavu se nije obazirala ili ju nije vidjela zbog vrhunske predstave Kanye Westa koji ju je tijekom koncerta prozvao svojom 'inspiracijom'.

Unatoč tome, nisu svi bili impresionirani Kanyeovom izvedbom. Brojni obožavatelji napali su crnog glazbenika na Twitteru kazavši kako ima još dosta toga za naučiti.

















Drugi su pak ostali šokirani kada je samoprozvana 'najveća živuća rock zvijezda na planetu' pokušala otpjevati Queenov hit Bohemian Rhapsody.

U 'pomoć' mu je uskočio britanski komičar Lee Nelson koji se popeo na pozornicu i pokušao odrepati pjesmu s Kanyeom prije nego što ga je osiguranje odvuklo. Nelson je na Twitteru napisao kako je samo 'želio pomoći'.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 05:47