SRUŠILA SE TIJEKOM NASTUPA

VIDEO: KĆI JEDNE OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH IKONA PROŽIVLJAVA NAJTEŽE DANE Poslije raka dojke, zlokobna bolest joj se vratila, ovaj put na mozgu

 
Lorna Luft
 Profimedia, Everett

Lorni Luft (65), pjevačici i Emmyjem nagrađivanoj televizijskoj producentici, pozlilo je na drugom od četiri ugovorena nastupa u londonskom klubu Pizza Express Jazz Club - kći pokojne holivudske legende Judy Garland odjednom je počela zaboravljati tekst vlastita monologa, a onda se samo srušila iza pozornice.

Kako piše britanski The Mirror, Lornu je izbezumljeni suprug Colin Freeman odmah odvezao u bolnicu, gdje su joj liječnici postavili strašnu dijagnozu - tumor na mozgu.

Američka pjevačica i glumica 2012. godine oboljela je od raka dojke - tad se podvrgnula lumpektomiji, zahvatu kojim se uklanja tumor tj. kvržica na dojci, ali i dio zdravoga tkiva koji ga okružuje - bila je i na kemoterapiji te zračenju, ali bolest joj se vratila u lipnju 2015.

- Luft je njezin medicinski tim predložio hitnu i opsežnu operaciju. Ona se, naravno, sad treba što prije vratiti kući u SAD, gdje će nastaviti liječenje - objavio je njezin menadžment.

Podsjetimo, Lornina majka Judy Garland proslavila se kao dječja zvijezda u Hollywoodu - sa 17 godina glumila je Dorothy Gale u hit filmu "Čarobnjak iz Oza", što joj je bila najznačajnija uloga u karijeri. Judy je preminula 1969. u dobi od 47 godina od predoziranja antidepresivima, ali njezina smrt okarakterizirana je kao slučajna.

Osim Lorne, imala je i sina Joeyja te još jednu kćer, poznatu glumicu Lizu Minnelli (71).

Judy Garland with children Joey Luft, Liza Minnelli, Lorna Luft, 1960, Image: 98258726, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett
Judy Garland (lijevo) s djecom: Joeyjem, Lornom (desno) i Lizom Minnelli

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:11