SRUŠILA SE TIJEKOM NASTUPA

VIDEO: KĆI JEDNE OD NAJVEĆIH HOLIVUDSKIH IKONA PROŽIVLJAVA NAJTEŽE DANE Poslije raka dojke, zlokobna bolest joj se vratila, ovaj put na mozgu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.03.2018. u 11:44

Lorna Luft (daughter of Judy Garland) in attendance for THE WIZARD OF OZ 70th Anniversary Emerald Gala, Tavern on the Green in Central Park, New York, NY September 24, 2009., Image: 99307948, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Rob Kim/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Lorna Luft

 

Lorni Luft (65), pjevačici i Emmyjem nagrađivanoj televizijskoj producentici, pozlilo je na drugom od četiri ugovorena nastupa u londonskom klubu Pizza Express Jazz Club - kći pokojne holivudske legende Judy Garland odjednom je počela zaboravljati tekst vlastita monologa, a onda se samo srušila iza pozornice.

Kako piše britanski The Mirror, Lornu je izbezumljeni suprug Colin Freeman odmah odvezao u bolnicu, gdje su joj liječnici postavili strašnu dijagnozu - tumor na mozgu.

Američka pjevačica i glumica 2012. godine oboljela je od raka dojke - tad se podvrgnula lumpektomiji, zahvatu kojim se uklanja tumor tj. kvržica na dojci, ali i dio zdravoga tkiva koji ga okružuje - bila je i na kemoterapiji te zračenju, ali bolest joj se vratila u lipnju 2015.

- Luft je njezin medicinski tim predložio hitnu i opsežnu operaciju. Ona se, naravno, sad treba što prije vratiti kući u SAD, gdje će nastaviti liječenje - objavio je njezin menadžment.

Podsjetimo, Lornina majka Judy Garland proslavila se kao dječja zvijezda u Hollywoodu - sa 17 godina glumila je Dorothy Gale u hit filmu "Čarobnjak iz Oza", što joj je bila najznačajnija uloga u karijeri. Judy je preminula 1969. u dobi od 47 godina od predoziranja antidepresivima, ali njezina smrt okarakterizirana je kao slučajna. 

Osim Lorne, imala je i sina Joeyja te još jednu kćer, poznatu glumicu Lizu Minnelli (71).

Judy Garland with children Joey Luft, Liza Minnelli, Lorna Luft, 1960, Image: 98258726, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Judy Garland (lijevo) s djecom: Joeyjem, Lornom (desno) i Lizom Minnelli

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo