DROGA U KUĆI MODE

VIDEO: KOKAIN, TABLETE I ALKOHOL Stiže šokantni novi film o Donatelli Versace

Kritičari su popljuvali melodramatičnu produkciju, a talijanska tvrtka 'House of Versace' se potpuno ogradila od biografskog tv-filma

Novi biografski film o modnoj dizajnerici Donatelli Versace kritičari nisu odgledali s prevelikim simpatijama, ali sudeći po isječcima na webu Gina Gershon odradila je solidan posao uživljavanja u ulogu modne ikone poznate po prekomjernom uživanju kokaina, alkohola i tableta, te maltretiranju svojih suradnika.

Karakterističan mamuran bas s jakim talijanskim akcentom dominira ulogom koju tumači Gina Gershon , a u filmu se pojavljuje i Raquel Welch u ulozi Donatelline tete Lucije.

Film u produkciji Lifetimea pod naslovom 'House of Versace' ima tipične odlike njihove melodramatične produkcije. Talijanska tvrtka 'House of Versace' ogradila se od istoimenog tv-filma i naglasili su kako ga nisu autorizirali niti imaju ikakve veze s njim.

Film se fokusira na Donatellinu prekomjernu zloporabu narkotika, kako u noćnim klubovima, tako i na poslu, što dovodi do njenih brojnih ispada. Više gotovo da nije sposobna funkcionirati u obitelji te trpi njen odnos s djecom. Uz to, film na neobičan način prikazuje njen odnos s ubijenim bratom Giannijem , gotovo pretjerano naglašavajući bliskost brata i sestre.

Pokojna engleska princeza Diana bila je prijateljica obitelji Versace, što se vidi u filmu u sceni kada Donatella putem televizije prati prijenos princezina pogreba, te se razniježi primjetivši snimku princeze u plavoj haljini koju joj je izradila.

Donatellina obitelj je napokon suoči s njezinim problemom s drogama i alkoholom na 18. rođendan kćerke Allegre, koja je tada stekla pravo na nasljedstvo vrijedno pola milijarde dolara koje joj je oporučno ostavio Gianni Versace. U konfrontaciji s Donatellom koja se nalazi na samom rubu, kako prikazuje novi tv-film, njen brat Santo joj čak poručuje kako bi želio da je umrla zajedno s Giannijem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:43