'NA LIVADE ROSA PALA'

VIDEO: KRALJ DIJASPORE I NJEGOV NASLJEDNIK SNIMILI ODU DOMOVINI 'Kad čujete ovako moćan tekst, srce će vam zaigrati! Ovo će definitivno biti hit!'

 
Josip Ivančić i Mate Bulić
 Promo

Glazbeni ljubimci naših iseljenika, kralj dijaspore Mate Bulić i njegov nasljednik Josip Ivančić, prvi put zajedno su ušli u studio i otpjevali, kažu, odu domovini "Na livade rosa pala".

Dugoočekivani duet za njih su napisali splitski hitmejker Neno Ninčević i njegov suradnik Miro Buljan. Ova dvojica domoljubnih pjevača već godinama se susreću na koncertima, a još uvijek nemaju zajedničku pjesmu. A kad su se svi nedavno okupili, odlučili su to odmah promijeniti. U samo dva dana snimili su pjesmu, a potom i spot.

- Kad čujete ovako moćan tekst, srce vam zaigra i nema nikakve sumnje da takvu pjesmu treba odmah snimiti jer vam je može uzeti netko drugi ili, ne daj Bože, da stoji u nečijoj ladici. Josip je dobar pjevač i humaniratac, sjajno radi, a ja volim podržavati takve ljude. Zato on i ima sve predispozicije da bude moj nasljednik - istaknuo je popularni Mate Bulić. Kao prava estradna legenda spreman je za nove izazove te još puno lijepih i emotivnih trenutaka koje želi provesti sa svojom publikom.

Njegov nasljednik Josip, koji s Matom dijeli identične stavove prema zavičaju i domovini, promovirajući pjesmu ističe kako ga žalosti što je velik broj njegovih prijatelja u potrazi za boljim životom iselio iz domovine.

- Siguran sam da svaki od njih osjeća veliku želju za povratkom u Hrvatsku, ali su ih teške materijalne okolnosti odvele u svijet. Vjerujem kako će se jednoga dana vratiti u domovinu. Srce mi je puno kad vidim krcate trgove, kafiće i parkove u Njemačkoj i Austriji, prepune naših ljudi koji od svega srca navijaju za našu reprezentaciju i slušaju domoljubnu glazbu - rekao je Josip. Istaknuo je i kako je osobito ponosan što je ova pjesma dobila veliko priznanje publike i u samo jednome danu zabilježila 50.000 pregleda na YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:00