ŽIVOTNA DRAMA

VIDEO: LINDSAY LOHAN U SUZAMA KOD OPRAH PRIZNALA DA JE OVISNICA 'Drugi su uzimali pa sam i ja'

Lindsay je priznala i kako je podsvjesno željela završiti u zatvoru kako bi dobila pomoć
 YouTube

Lindsay Lohan dala je intervju Oprah Winfrey samo četiri dana nakon što je izašla iz bolnice gdje je bila na rehabilitaciji. Hollywoodska zvijezda (27) u suzama je priznala da je bila ovisnica o amfetaminima, da je koristila kokain puno više nego što je ikad priznala, a govorila je i o svom kaotičnom obiteljskom životu i odrastanju.

Nakon šestog pokušaja liječenja Lindsay je samoj sebi obećala da će stvari ovog puta biti drugačije.

- Jesi li ovisnica? - upitala ju je slavna voditeljica.

- Da. Ovisna sam o alkoholu - odgovorila je posramljeno Lindsay te dodala: - Probala sam istodobno i kokain s alkoholom, no ne više od 10 do 15 puta. I nikad se nisam dobro osjećala drugog dana, što me tjeralo da pijem još više. Osim toga, bila je to stvar za tulumarenje. Drugi su uzimali pa sam i ja. Ušmrkavala sam, nikad nisam ubrizgavala u venu. Išlo je ruku pod ruku s alkoholom i partijanjem.

- Neću više uzimati amfetamine. Sada mogu normalno zaspati i jesti. Ne treba mi više. Sada pijem vitamine - odgovorila je na Oprino pitanje o stvarima koje će promijeniti u životu.

Lindsay je priznala i kako je podsvjesno željela završiti iza rešetaka kako bi dobila pomoć.

- Željela sam naći mir i ne imati drugog izbora, već samo sjediti i postojati.

Lindsay je 2010. osuđena na 90 dana rehabilitacije, 30 dana dobrotvornog rada i 18 mjeseci terapije kod psihologa zbog izazivanja prometne nesreće u lipnju prošle godine i kršenja uvjetne kazne.

- Bilo je užasno. Osjećala sam se posramljeno. No nije me previše diralo jer sam bila ovisnica. Dugo mi je trebalo da zaista shvatim da imam problem. Odlučila sam se promijeniti i javiti u kliniku nakon savjetovanja s odvjetnicom - kazala je Lindsay i dodala: - Za razliku od prethodnih pokušaja, ovo nije bila kazna protiv koje sam se silom borila. Sama sam to odlučila i predala se. Sada proživljavam svaki dan u potpunosti - priznala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:08