VRUĆI SURVIVOR PARTY

VIDEO Ljubav u troje: Ava, Stanija i Aleksandra izmjenjivale strastvene poljupce cijelu noć!

'Stanija je super mačka i predložit ću joj veoma zanimljive igrice', rekla je Ava
 YouTube

Iako ima dečka u Americi, Stanija je na proslavi povodom završetka Survivora cijelu večer izmjenjivala nježnosti sa kolegicama s rajskog otoka, Avom Karabatić i makedonkom Aleksandrom Nakovom, piše Blic.

U beogradskom klubu Freestyle navodno su razmjenjivale strasne poljupce svakih pet minuta.

" Stanija je super mačka i predložit ću joj veoma zanimljive igrice", rekla je Ava nakon što je prvi put poljubila srpsku starletu te dodala: "Vjerujte mi, ljubi se božanstveno, baš je vrela i s njom bih mogla sve."

Ni Stanija nije ostala ravnodušna, i za Avu ima samo reči „hvale“, piše srpski Kurir.

"Ona je luda, ali je fenomenalna osoba! Dobra je riba, i ako bih se upustila u avanturu s nekom od djevojaka, Ava, Aleksandra i ja bile bismo idealna trojka", rekla je kroz osmijeh starleta.

Poslije poljubaca koje je Stanija razmijenila s Avom, prišla joj je i Aleksandra Nakova i bez riječi je počela ljubiti.

"Nema tu ničeg čudnog, i nije prvi put da se ljubim sa Stanijom. Vjerovatno će mnogi pomisliti da to radimo zbog kamera, ali ako ih ugasite, vidjet ćete što ću onda učiniti", rekla je simpatična Makedonka.

Stanija je bila još direktnija: "Aleksandra je fenomenalna, da sam muškarac, ne bih razmišljala ni trenutak, bila bi moja", izjavila je Stanija.

Kako pišu srpski mediji, Stanija i Aleksandra same su popile gotovo dvije boce šampanjca, što je sigurno doprinijelo razuzdanom ponašanju na tulumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 16:51