KOMENTARI JOJ NE IDU U PRILOG

VIDEO: 'MANI SE SPLITA, SPLIT NE PODRŽAVA LJUDE KOJI SKUPLJAJU BODOVE NA TUĐOJ BOLESTI!' Antonia Dora pjevala Olivera pa izazvala bijes sugrađana

 
 Duje Klaric / CROPIX

I nedjeljni finalni nastup Antonije Dore Pleško u "Supertalentu" zasmetao je mnogima, a ovaj put najviše su joj, čini se, zamjerili njezini sugrađani. Splićanka je sve svoje glasovne sposobnosti odlučila pokazati kroz pjesmu "Nocturno" Olivera Dragojevića, ali njezin odabir nije naišao na odobravanje publike, piše Slobodna Dalmacija.

Mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako je najomraženija natjecateljica očito igrala na kartu teško bolesnog Olivera, a njezina priča o velikim emocijama, koja je trebala pridobiti gledatelje, imala je potpuno suprotan i poražavajuć učinak.

- Jad i bijeda, skuplja bodove na konto bolesnog čovjeka. I ti mi, ćerce, pričaš o nekim osjećajima i Splitu... Mani se Splita, Split nikada nije podržavao namještaljke i trolične ljude koji skupljaju bodove na tuđoj bolesti. Sramota! - napisali su ogorčeni gledatelji na Facebooku.

Ni drugi komentari nisu ništa manje brutalni:

- Prvo, nije se ni prijavila u show! Drugo, igra na kartu teško bolesnog čovjeka! Treće, u vezi je s Gibonnijevim sinom. Četvrto, jako je umišljena... Peto, da ne čita komentare kao što je izjavila, ne bi nam posvetila pjesmu da budemo dobri.... Oprosti, ali puna si sebe, džaba ti i glas i veza... Da cura toliko valja, ne bi morala biti treći put u talent showu. I još je ušla na pola 'Supertalenta'... Fuj! - zaključili su gledatelji.

Naravno, bilo je i onih koji su mladu pjevačicu komplimentirali, uspoređivali je s Meri Cetinić, ali "hejteri" su ovaj put ipak bili glasniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:13