CELEBRITY SKANDAL

VIDEO: NA IBIZI SE POTUKLI JUSTIN BIEBER I ORLANDO BLOOM Jesu li se svađali zbog Mirande Kerr?

 YouTube

Već neko vrijeme u Hollywoodu se priča da je Miranda Kerr imala kratku aferu s Justinom Bieberom, no te glasine nikada nisu potvrđene.

Da u njima možda ima nešto istine, mnogi će povjerovati nakon najnovijeg celebrity skandala koji se dogodio na španjolskoj Ibici gdje su se posvađali i potukli Justin Bieber i glumac Orlando Blum, bivši muž australske ljepotice.

Portal TMZ donosi priču kako su se Justin i Orlando upustili u žučnu svađu u restoranu Cipriani , pri čemu je bilo dosta povišenih tonova, a navodno je u jednom trenutku Orlando mlatnuo problematičnog mladog pjevača u lice.

U restoranu su se u tom trenutku nalazile brojne zvijezde poput Paris Hilton, Lindsay Lohan i Diddy. Restoran je prvi napistio Bieber, nakon čega se, prema riječima očevidaca, prolomio pljesak.

Navodno je Bieber u jednom trenutku povikao 'Što je p***?'

Britanski glumac, napoznatiji iz filmova 'Pirati s Kariba' i serijala 'Gospodar prstenova' i supermodel Miranda Kerr rastali su se u listopadu nakon što su tri godine proveli u braku.

DO svađe je moglo doći i zbog jednog susreta koji se dogodio u travnju, kada su u Los Angelesu ispred jednog noćnog kluba zajedno viđeni Bloom i glumica i pjevačica Selena Gomez, dugogodišnja Bieberova djevojka, s kojom stalno prekida i miri se.

O flertu Biebera i Kerr pričalo se 2012. iza kulisa velikog modnog spektakla Victoria's Secreta , kada je Kerr prošetala modnom pistom, a Bieber je nastupio između prošetavanja ljepotica.

Da stvar bude zanimljivija, nekoliko sati nakon incidenta Justin Bieber je na svoj instagram profil stavio fotografiju Mirande Kerr, koju su prenijeli neki američki tabloidi, no ubrzo ju je izbrisao.

Alberto E. Rodriguez / 2011 Getty Images
SANTA MONICA, CA - JUNE 04: Model Miranda Kerr (L) and actor Orlando Bloom attend Global Green USA's 15th annual Millenium Awards at the Fairmont Miramar Hotel on June 4, 2011 in Santa Monica, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Global Green)

Miranda i Orlando u vrijeme bračne sreće (FOTO: GETTY IMAGES)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 11:11