ULTRA EUROPE

VIDEO: NAJBOLJA BESPLATNA REKLAMA HRVATSKE Ovo su prizori koji će privući mlade ljude da dolaze svake godine

 Screenshot YouTube

SPLIT - Prošlogodišnji Ultra Europe Music Festival, koji se održao u Splitu donio je oko pola miijarde kuna izravnog prometa hrvatskim ugostiteljima, uz znatnu indirektnu korist koju je teško izraziti brojkama, no svodi se na veliku vrijednost promocije Hrvatske, koju su tisuće stranaca nahvalile svojim prijateljima i obiteljima nakon splitskog megaspektakla.

Ultra, najveći svjetski spektakl elektronske glazbe, ostaje u Splitu još najmanje dvije godine, a moguće je da će ostati i još dvije nakon.

Organizatori su jučer objavili fanstastičnu video-rekapitulaciju prošlogodišnjeg fesivala, ‘aftermovie’ koji u devet minuta prikazuje neke od najvećih bisera hrvatskog turizma.

STRANCI NA ULTRI ODUŠEVLJENI HRVATSKOM 'Kod nas u Irskoj kad se svi napiju, počinju tučnjave. Kod vas počinje zabava. Obožavamo vas'

Snimka počinje s yacht partyjem na Zlatnom Ratu, prolazi kroz tri dana festivala koja su se održala na Poljudu, prenosi i ugođaj s tuluma zatvaranja na Visu, a prikazuje i prizore iz Ultra kampa, gdje su odsjeli brojni posjetitelji festivala.

Radi se o profesionalno odrađenom video uratku koji služi na čast hrvatskom turizmu, a s obzirom na svoju ciljanu publiku, služi i kao izvrsna, besplatna reklama za turstičku sezonu koja je tek pred nama.

U manje od 24 sata video je pogledalo već 85.000 ljudi, više od trećine brojke ljudi koji su u pet mjeseci pogledali službeni promotivni video Hrvatske turističke zajednice: Croatia - Full of Life.

Video u 4k rezoluciji možete pogledati i ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:19