NEODOLJIVA PLAVUŠA

VIDEO: NEVJEROJATNO SEKSI Glumica Ivana Miličević u golišavim scenama: 'Bila sam nervozna'

Holivudska glumica u novoj seriji 'Banshee' se može vidjeti u žestokim scenama seksa

Ivana Miličević, holivudska glumica hrvatskih korijena, u novoj seriji “Banshee” gledatelje diljem svijeta oduševila je svojim golišavim scenama. Nakon što je nedavno izazvala veliko zanimanje zbog scene oralnog seksa, u nastavcima serije gledatelji će moći vidjeti još i više. Ivanu se tako može vidjeti kako gola izlazi iz kupaonice, a potom u žestokim scenama seksa sa svojim suprugom iz serije.

Mediji nagađaju da je glumica očito sigurna u sebe pa je pristala na potpuno nage scene s glumcem Rusom Blackwellom, što će joj sigurno priuštiti nove obožavatelje. Bivša Bondova djevojka glumi lik Carrie Hopewell, a medijima je priznala da je ipak bila nervozna prije snimanja eksplicitnih scena, zbog čega nije mogla jesti.

VIDEO: SEKSOM OSVOJILA HOLYWOOD Senzacionalan uspjeh glumice Ivane Miličević

Njezin je lik u novoj seriji negativan: ona je kradljivica dragulja koja živi u gradiću Bansheeju, gdje ima lažni identitet i obitelj koja ne zna ništa o njenoj prošlosti. Njezin bivši partner i osuđenik Lucas Hood (glumi ga Antony Starr) preuzima identitet šerifa Bansheeja, gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti, dok ga iz sjene proganjaju gangsteri koje je izdao petnaest godina ranije.

No, s vremenom mu počinje nedostajati stari život, kao i Carrie, koja je udana za Gordona Hopewella, kojega glumi Rus Blackwell. Ova Cinemaxova kriminalistička serija na HBO-u se emitira od 12. siječnja, a snimljeno je 10 epizoda.

Rođena Sarajka i jedna od rijetkih glumica s ovih prostora koja je uspjela ostvariti značajniju holivudsku karijeru prvu je ulogu ostvarila u trileru “Enemy of the State”, nakon čega je glumila u brojnim televizijskim serijama: “Čarobnice”, “Seinfeld”, “Felicity”, “Nash Bridges”, “Dadilja”, “Buzzkill”, “Buffy, ubojica vampira”, “Yes, Dear”, “Chuck” i brojnim drugima. Glumila je u filmovima “Jerry Maguire”, “Nebo boje vanilije”, “Zapravo ljubav”, “Samo nebo zna”, “Casino Royale”.

Ivana je nekoliko godina radila i kao stand-up komičarka, da bi uskoro počela glumiti u televizijskim serijama kao što su “Seinfeld”, “Felicity”, “Dadilja” i “Um oženjenog muškarca”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:53