ISKUSTVO S JUŽNOG POLA

VIDEO: NOVA BIZARNA ZANIMACIJA PRINCA HARRYJA Postao je pravi ekspert za izradu WC-a

 AFP

LONDON - Princ Harry (29), koji je u prosincu postao prvi član engleske kraljevske obitelji koji je stigao na Južni pol nakon trotjednog humanitarnog obilaska sa britanskim, američkim, kanadskim i australijskim ranjenicima, pričao je jako proste viceve i ispijao šampanjac iz nožne proteze, otkrio je glumac iz serije "The Wire", Dominic West.

Glumac, koji je s princom sudjelovao u ekspediciji na Južni pol pod nazivom 'Walking With The Wounded trip', opisao je Harryja kao jako dragog i cool momka i otkrio par njegovih skrivenih talenata.

Naime, princ Harry je postao majstor u izradi zahoda tijekom svoje ekspedicije na Južni pol, otkrio je West.

"On se specijalizirao za izradu zahoda. Izrađuje ih od blokova i oprema čak i držačem papira" i zaključio da je riječ o "kraljevskim zahodima u svakom pogledu".

Tijekom konferencije za novinare u Londonu sa sudionicima te ekspedicije od 320 km na Antarktici, West je kazao kako princ Harry ima ekipni duh.

Harry, koji je pokrovitelj udruge koja skuplja novac za pomoć ranjenim vojnicima za povratak u civilni život, rekao je da se nada da će ta ekspedicija podsjetiti sve da je moguće sve ono što želimo.

Dodao je da će dokumentarni film o ekspediciji biti prikazan u ožujku.

Princ Harry koje je bio u dvije misije u Afganistanu, bio je kopilot-topnik na Apacheu, a u srpnju prošle godine je dobio diplomu zapovjednika tog helikoptera.

Prošlog je tjedna rekao da odlazi na radno mjesto u vojni stožer u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:43