'NI KOLEGIJALNOSTI, NI BONTONA'

VIDEO: NOVA SVAĐA NA ESTRADI Zadarska pjevačica opako spustila Lani Jurčević i Milani Vlaović, čime su je to toliko naljutile?

 
 Biljana Gaurina, Marko Todorov, Neja Markicevic / CROPIX

Lana Jurčević tek je prije tri dana objavila novi spot 'Kuda da krenem', no osim pohvala brojnih obožavatelja, pjevačica je zaradila i opasku nezadovoljne kolegice.

Naime, Laninu baladu zapravo je još 2005. prva otpjevala Ivana Radovniković Marković, talentirana Zadranka koja se svojedobno natjecala u showu 'Story Super Nova'. Ivana je s 'Kuda da krenem' prije 12 godina nastupala na Splitskom festivalu - autorica pjesme je Milana Vlaović, koja na nju, podrazumijeva se, polaže sva prava.

- Za ovaj plan nisam znala. Možda me netko mogao i obavijestiti, kolegijalnosti radi, ali ni to nigdje ne piše kao 'must do', možda u bontonu... - objavila je 31-godišnja Zadranka na Instagramu.

Ovih dana pitate me svašta vezano za pjesmu "Kuda da krenem" koju sam izvela 2005.godine kada sam imala 18 godina na Splitskom festivalu i koja se nalazi na mom prvom albumu, jer ju je u novom ruhu sada 2017. odlučila otpjevati Lana Jurčević. Za taj plan nisam znala, ali ja nisam autor te pjesme već Milana Vlaović, tako da je svaka odluka oko glazbe i teksta pjesme potpuno u rukama autora. Oni su joj 12 godina kasnije odlučili udahnuti možda nešto novo i drugačije. Nadam se da su i uspjeli.Ok, možda me netko mogao obavijestiti o tome, kolegijalnosti radi, jer mi je ovo prva vijest o tome, ali ni to nigdje ne piše kao 'must do', možda u bontonu.. Uglavnom, to je to, uživajte u ljetu i ne zamarajte se glupostima. Pjevajte i plešite, slušajte što god vam godi srcu. Ne pokušavajte izmamiti komentarima nešto negativno iz ovoga jer ja sam trenutno samo mama na odmoru i planiram to biti još neko vrijeme #kudadakrenem #idemnamore #peaceandlove

A post shared by Ivana Radovnikovic (@ivana_radovnikovic) on

Razočarana pjevačica oglasila se i na Facebooku - čini se kako ju je dodatno razljutilo što je Lana, kako je napisala Radovniković, brisala komentare koji joj nisu bili po volji, prenosi Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:43