POLITIČKE AMBICIJE

VIDEO: OBAMA DAO PAR SAVJETA KANYEU WESTU 'Želiš postati predsjednik? Zar stvarno misliš da će izabrati crnca smiješnog imena?'

 Screenshot/Instagram

Američki predsjednik Barack Obama na skupu Demokratskog nacionalnog odbora u San Francuscu dao je neke savjete svojim potencijalnim budućim nasljednicima. No, umjesto da se obraća Hillary Clinton, Joeu Bidenu ili pak Donaldu Trumpu, predsjednik je savjetovao - popularnog repera Kanyea Westa.

Obama se osvrnuo na nedavnu izjavu supruga starlete Kim Kardashian koji je pokazao političke ambicije i želju da postane američki predsjednik.

- Možda ste već čuli. Kanye se misli kandidirati za Bijelu Kuću - kazao je Obama ispred više od 1000 gledatelja.

- Imam nekoliko savjeta za njega. Prvo, morate puno vremena provoditi s neobičnim likovima koji se ponašaju kao da su u reality showu. I to vam mora biti OK. Druga važna stvar: govoriti kako imate mračnu i uvrnutu maštariju - to je nešto što se u politici ne radi. Ne možeš nešto takvo izjaviti. I treća po redu važna stvar: mislite li uistinu da će ova zemlja za predsjednika Sjedinjenih Država izabrati tamnoputog muškarca iz južnog Chicaga smiješnog imena? To je stvarno ludo - našalio se Obama pred sudionicima od kojih je svaki na donatorskoj večeri platio 10.000 dolara kako bi vidio nastup Kanyea Westa koji je pjevao pjesme sa svog posljednjeg albuma 'Swish'.

Kanye je, podsjetimo, za Vanity Fair nedavno izjavio kako se definitivno planira kandidirati za predsjednika 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:29