KAKAV ROĐENDAN

VIDEO: OPĆA TUČNJAVA BiH PREDSTAVNIKA NA EUROSONGU Pijani skladatelj poznatom reperu slomio nos, treći pjevač dobio bocom u glavu, Ana Rucner se izvukla!

 Screenshot YouTube

Ekipa BIH predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu međusobno se fizički obračunala u utorak na proslavi rođendana pjevača Fuada Backovića Deena.

Kako javlja Faktor.ba u restoranu na Vlašiću u utorak oko ponoći Almir Ajanović, skladatelj eurovizijske BIH pjesme 'Ljubav je' u vidno alkoholiziranom stanju fizički je nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu i prilikom obračuna slomio mu nos.

Kao kolateralna žrtva stradao je i pjevač Šaćir Ameti (koji nije član eurovizijske delegacije BIH), koji je dobio bocom u glavu.

Svađi i fizičkom obračunu kumovale su velike količine alkohola, a šefica delegacije BH Eurosonga Lejla Babović kazala je kako je više nego neugodno šokirana ovakvim skandalom. Televizija BIH objavit će službeno priopćenje o nemilom događaju.

Ana Rucner, koja također nastupa za BIH na Eurosongu, iz cijele je priče izašla neozlijeđena. Kako doznajemo, Rucner nije prisustvovala kavanskoj tuči, jer se zbog umora oko 23 sata povukla na počinak.

Fotografiju s rođendana, a očigledno prije tučnjave, na Instagramu je objavila njegova prijateljica Hana Hadžiavdagić.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:13