KRALJICA TELEVIZIJE

VIDEO Oprah otkrila obiteljsku tajnu: Imam polusestru Patriciju

 AFP

Oprah Winfrey večeras je u svom showu otkrila da ima polusestru Patriciju. Oprah je danima najavljivala “šokantnu obiteljsku tajnu koju je tek nedavno otkrila, a koja će gledatelje uvjeriti da su čuda moguća”.

Oprina majka Vernita Lee rodila je Patriciju prije nego što je upoznala Oprina oca i odmah nakon rođenja dala ju je na posvajanje jer nije imala nikakvih mogućnosti da uzdržava djevojčicu. Vernita Opri nikad nije rekla ni da je bila trudna.

Oprah i Patricia javno su se srele pred kamerama u Chicagu, nakon što je Oprah prikazala snimku svog puta u MiIwaukee, kamo je otputovala sa suprugom Steadmanom Grahamom kad je doznala za polusestru. Patricia je rekla da je posumnjala da je Oprina sestra kad je vidjela intervju koji je Vernita Lee dala na televiziji. Sve što je Vernita govorila podudaralo se s onim što je Patricia dotad znala o svojoj biološkoj obitelji. Dugo je, ali neuspješno pokušavala pronaći Vernitu, ali je uspjela doći do Oprine nećakinje i nagovoriti je na DNK testiranje koje je pokazalo da su u bliskom rodu.

Kad je Oprah doznala za priču, suočila je majku s njom i konačno dobila priznanje. Oprah je, dok nije bila spremna objaviti otkriće na televiziji, o polusestri obavijestila samo najuži krug svoje obitelji i prijatelja.

- Moj je život većim dijelom bio otvorena knjiga. Mislila sam da me ništa ne može iznenaditi. Prevarila sam se - komentirala je Oprah svoje dramatično, ali sretno otkriće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:48