DRAMA

VIDEO: OSEBUJNA NATJECATELJICA KOJA JE NA EUROSONGU KOKODAKALA NAKON NASTUPA DOŽIVJELA NESREĆU Pala je na stubama i skotrljala se niz njih...

 
Netta Barzilai
 Screenshot

Netta Barzilai, 25-godišnja glazbenica koja ove godine u portugalskom Lisabonu predstavlja Izrael na natjecanju za najbolju pjesmu Europe, u utorak navečer očekivano je izborila plasman u finale Eurosonga.

Osebujna Netta, inače pobjednica pete sezone izraelskog talent showa "HaKokhav HaBa", oduševila je izvedbom pjesme "Toy", u kojoj je vješto iskombinirala lako pamtljiv pop refren s glasanjem nalik kokodakanju.

Nakon nastupa na pozornici Altice Arene, Izraelka se požurila u backstage, a kako je kamere prate u stopu, iste su zabilježile i njezin pad niz stepenice. Naravno, snimka je odmah postala viralni vit, ali ono što je najviše oduševilo obožavatelje Eurosonga bila je Nettina reakcija na njezino "kotrljanje do finala". Vrckava kakva jest, simpatična pjevačica prasnula je u smijeh, pridignula se s poda i nastavila hodati kao da se ništa neobično nije ni desilo.

Inače, Barzilai, koja od početka natjecanja slovi za najveću favoritkinju, živi u gradu Hod HaSharonu, a dio djetinjstva provela je i u Nigeriji. U rodnom Izraelu odslužila je i obvezni vojni rok, a prije nego što se posvetila glazbenoj karijeri, radila je kao konobarica i babysitterica.

Turn on your bucking TV! And don't forget to vote 7!!!

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:04